Telefonija
30.03.2006 15:46

Deli z drugimi:

Share

Si.Mobil je Oglaševalec leta 2005

Podjetje Si.mobil je na 15. Slovenskem oglaševalskem festivalu prejelo laskavi naslov Oglaševalec leta. Nagrada se podeljuje podjetju, ki je v preteklem letu izstopalo predvsem z izvirnostjo in inovativnostjo svojega nastopa na trgu ter tako na svojevrsten način zaznamovalo leto v komunikacijskem smislu.

Si.mobil, ki na trgu od leta 2003 nastopa z blagovno znamko Si.mobil – Vodafone, v svoji tržni komunikaciji uporablja vse elemente tržno – komunikacijskega spleta ter ima trdno in dolgoročno zastavljeno komunikacijsko strategijo. Konsistentnost pojavljanja podjetja in blagovne znamke je izraženo skozi osnovne značilnosti in vrednote blagovne znamke. Te vrednote je čutiti tudi v komunikaciji naših zaposlenih ter v življenjskem stilu uporabnikov Si.mobil – Vodafone.

Nagrada za nas pomeni, da smo z dolgoročno strategijo cenovnega vodje ter ponudnika visoke kakovosti, na pravi poti k doseganju svojih ciljev. Eden izmed glavnih ciljev je tudi odličnost pristopa k uporabniku, to pa bomo dosegli tudi s pravimi sporočili, zajetimi v tržno-komunikacijski splet.

Tudi v prihodnje bomo nadaljevali s transparentnimi sporočili na trgu, izražanjem vrednot naše blagovne znamke ter družbeno odgovornostjo. Še naprej bomo razvijali konceptualne projekte ter skozi njih izražali skrb, energijo, veselje do življenja, nekonvencionalnost, drznost in zabavo. Na oglaševalski trg pa bomo tudi v prihodnje prinašali drzna in inovativna sporočila.


Prijavi napako v članku