Računalništvo, telefonija
12.11.2020 10:00

Deli z drugimi:

Share

Sesalnik Xiaomi je lahko vaš za slabih 70 evrov

Xiaomi Deerma VC20 Plus
Xiaomi Deerma VC20 Plus

Kitajsko podjetje Xiaomi nudi zares ogromno paleto kakovostnih in poceni izdelkov za dom – tudi sesalnike, med njimi priljubljen sesalnik Deerma VC20 Plus. Čiščenje doma zna biti naporno delo, ki se ga ne lotimo s prav velikim veseljem, a z multifunkcijskim sesalnikom, kakršen je Deerma VC20 Plus se utegne tudi to spremeniti, saj poskrbi za vrhunsko čistočo brez posebnega napora. Z njim bo sesanje tal učinkovito in hitro.

Ena boljših zadev za uporabnika je, da gre za brezžični sesalnik, tako da lahko pozabite na vtičnice, zapletanje kabla in podobno – sesalnik le primete v roke in posesate na primer drobtine pod mizo. Ima tudi več nastavkov in je odličen za sesanje avtomobila.

Pametni sesalnik Xiaomi Deerma VC20 Plus se lahko uporablja za različne vrste površin kot so keramika, parket, laminat in še več. Enostaven nadzor, prožnost in lahkotnost čiščenja vas bosta navdušila. Dosegli boste vse skrite kotičke, prostor pod mizo, posteljo ali kavčem. Opremljen je s tremi krtačami: 60-stopinjsko kotno krtačo, mehko talno krtačo, in ravno krtačo 2 v 1.

Vgrajeno ima 0,6-litrsko posodico za prah, z napolnjeno baterijo pa boste lahko sesali od 18 do 30 minut – odvisno predvsem od tega, ali boste uporabljali standardni ali močan način sesanja. Težak je probližno 1,85 kilograma, tako da ga boste zlahka prenašali po stanovanju.

Spletna prodajalna Cafago na povezavi https://bit.ly/3eNdgUI izjemen sesalnik Xiaomi Deerma VC20 Plus tokrat ponuja po zelo ugodni ceni, saj boste zanj odšteli le 69,69 evra. Stroškov pošiljanja vam ne bodo zaračunali, izdelek pa vam poleg tega pošljejo iz evropskega skladišča v Nemčiji, tako da ga lahko pričakujete hitro in brez carinskih dajatev. Ker izjemna akcija traja le do konca novembra, z nakupom ne gre odlašati.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku