Prenosni računalniki
Telefoni
Računalništvo, telefonija
Namizni računalniki
Telefonija
25.12.2021 08:38
Posodobljeno 5 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ste (prehitro) obupali nad pokvarjenim telefonom? Rešijo ga lahko na servisu Mobistekla

Na koliko časa v povprečju menjate telefon? 2 leti? Kaj je najpogostejši razlog? Okvara telefona ali preprosto nadgradnja na novejšega?

Proizvajalci pametnih telefonov skozi celo leto zvito pripravljajo različne različice telefonov. Začnejo s premijskimi oziroma paradnimi konji, nato z nekoliko šibkejšimi in cenejšimi telefoni. To je pretkana marketinška strategija, s katero premamijo marsikaterega kupca. Težko se je upreti novi igrači z novo kamero, procesorjem ali zaslonom. Pa vendarle bi se ji morali, še posebej, če telefon menjate, ker mislite, da vašemu pokvarjenemu telefonu ni pomoči. Veliko je takšnih primerov, ko uporabniki raje kupijo nov telefon, kot pa zamenjajo počen zaslon ali pokvarjen priključek za polnjenje.

Pred nakupom novega telefona naredite tehten premislek in se pri podjetju Mobistekla pozanimajte, ali se splača vaš telefon popraviti. Transparentnost pa ni njihova edina vrlina, saj so ponosni tudi na hitrost in kakovost popravila. Večino naprav popravijo v roku 24 ur, v skrajnem primeru in po želji stranke pa popravilo uredijo tudi v dveh urah.

Zakaj je servis Mobistekla zaupanja vreden?

Ali niso vsi servisi zaupanja vredni? V večini primerov je temu res tako, vendar se na vsakem področju najdejo gnila jabolka, ki vas lahko hitro pretentajo s plenilskimi strategijami. Tovrstnim podjetjem se lahko na široko ognete tako, da preverite njihovo politiko poslovanja. Dober pokazatelj zaupanja vrednega podjetja je, da že na samem začetku jasno razložijo postopek popravila, kar zajema tudi transparentnost glede nastalih stroškov. V podjetju Mobistekla vas na koncu popravila nikoli ne bo čakalo neprijetno presenečenje v obliki skrito nastalih stroškov. Glede tega se lahko prepričate tudi sami, tako da preverite cenik, objavljen na njihovi spletni strani. Prav tako se lahko kadar koli preko njihove spletne strani informirate o stanju popravila vaše naprave.

Še en pokazatelj zaupanja je strokovnost servisne ekipe. Podjetja, ki ne nadgrajujejo svojega znanja, prej ali slej stagnirajo in postavijo kakovost na drugo mesto. Iščite ambiciozne ekipe, ki so lačne novih veščin, in podjetja, ki ažurno posodabljajo svoje storitve. V servisu Mobistekla so v 10 letih delovanja razširili svoj spekter popravil na več kot 30 blagovnih znamk (Apple, Samsung, Xiaomi, Huawei …) in več kot 500 modelov telefonov. Svoje sposobnosti pa niso omejili le na mobilne naprave, ampak jih uporabljajo za popravilo računalnikov, pametnih ur, dronov in tudi električnih skirojev.

Nikoli ne obupajo nad vašimi napravami

Kaj vas najbolj zmoti pri popravilu telefona ali druge pametne naprave? Po vsej verjetnosti najprej cena, na drugem mestu pa se zagotovo znajde izguba vseh podatkov. Čeprav imajo naprave funkcije in aplikacije, ki lahko samodejno poskrbijo za varnostno kopijo podatkov, se jih veliko uporabnikov ne poslužuje. Ko je čas za popravilo, pa se pogosto zgodi, da ostanejo brez vseh fotografij, posnetkov in ostalih osebnih podatkov.

Eden izmed redkih servisov, kjer s tem ne boste imeli težav, je podjetje Mobistekla. Ne samo da so cenovno ugodni, med samim popravilom prav tako ne ponastavijo vaše naprave, kar pomeni, da boste na koncu dobili telefon v prvotnem stanju. So tudi strokovnjaki za reševanje podatkov iz popolnoma nedelujočih naprav. Se vam računalnik ne prižge? Je trdi disk zatajil? Ne obupajte takoj, ampak raje dovolite, da se dela lotijo strokovnjaki Mobistekla.

Najpogosteje se lotijo menjave zaslona, baterije, zvočnika, kamere ali polnilnega priključka. So tudi pravcati mojstri za popravilo in reševanje podatkov iz telefonov, ki so bili zaradi nerodnih rok v stiku s tekočino. Popravljajo vso strojno opremo, od slušalk, zadnjega in sprednjega stekla, kamer do mikrofonov in funkcijskih tipk. So tudi specialisti za popravila na matični plošči in naprav, nad katerimi so drugi servisi obupali.

Na servisu Mobistekla so na polno občutili vpliv elektrifikacije prometa, saj imajo vse več dela s popravilom električnih skirojev. Slednji so postali zabavna in priljubljena alternativa javnemu potniškemu prometu. Število e-skirojev se hitro povečuje, kar pomeni tudi vse več okvar. Mobistekla serviserji so polno zasedeni z menjavo pnevmatik, s popravili elektronike (digitalnih konzol, matičnih plošč) in ostalih komponent (blatniki, luči, polnjenje …).

Več o podjetju Mobistekla in njihovih servisnih storitvah lahko izveste na spletni strani www.mobistekla.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Hestia Pro d.o.o.

Rakuševa ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 421 01 70
Zlati partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,
Srebrni partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več
Zlati partner

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več