Trdi diski
11.09.2013 07:24
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Seagate s trdim diskom za tablične računalnike!

Podjetje Seagate je za tablične računalnike pripravilo pomnilniški medij, ki združuje prednosti pogona Solid State kapacitete osem gigabajtov in 500-gigabajtnega trdega diska. Ker je novost namenjena tablicam, je ta pričakovano varčna z električno energijo in odporna tako na padce kot udarce.
Na kompaktne tablične računalnike Android bomo kmalu lahko shranili do 500 gigabajtov podatkov!
Na kompaktne tablične računalnike Android bomo kmalu lahko shranili do 500 gigabajtov podatkov!

Tablični računalniki so postali že dovolj zmogljivi in večopravilni, da lahko brez težav prevzamejo vlogo prenosnih računalnikov. Zaradi tega so se pri podjetju Seagate odločili, da zanje pripravijo nadvse zanimiv pomnilniški medij, ki združuje prednosti pogona Solid State kapacitete osem gigabajtov in 500-gigabajtnega trdega diska. Ker novost v debelino meri komajda pet milimetrov, je primerna za vgradnjo tudi v izjemno kompaktne tablične računalnike.

Zaradi načina uporabe tabličnih računalnikov je trdi disk Ultra Mobile HDD podjetja Seagate kakopak izjemno odporen na padce, udarce in tresljaje. Poleg tega je še nadvse varčen z električno energijo, saj v mirovanju porabi zgolj 0,14 vata električne moči. Ker je hibridni trdi disk Seagate Ultra Mobile HDD namenjen kompaktnim tabličnim računalnikom, ne preseneča, da tehta le 95 gramov. Skupaj z novincem računalniški gigant ponuja še paket »Rescue and Replace«, ki za zgolj preračunanih 23 evrov nudi dve leti garancije na strojne okvare, vključno z obnovo shranjenih podatkov.

Vas zanima več iz te teme?
Seagate diski SSD diski zunanji trdi disk

Prijavi napako v članku