Strojna oprema
02.06.2005 07:34
Posodobljeno 16 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Še več mišk za prenosne računalnike

Logitech je naznanil, da je zaradi naraščujočega povpraševanja po prenosnih računalnikih razširil ponudbo mišk za prenosne računalnike z dvema novima modeloma, ki vključujeta baterijo z možnostjo nadzora porabe: brezžično miško Logitech V200 Cordless Notebook Mouse in brezžično optično miško Logitech Cordless Mini Optical Mouse.

Brezžična miška Logitech V200 Cordless Notebook Mouse združuje baterijo z neprimerljivo življenjsko dobo do enega leta z brezžično digitalno tehnologijo s frekvenco 2.4 GHz, ki učinkovito odpravi potencialne motnje – predstavlja torej idealno rešitev za mobilne poslovneže, ki potrebujejo brezžično tehnologijo in pri tem ne želijo imeti opravka s pogostim menjavanjem baterij. Cenovno dostopna optična miška Logitech Cordless Mini Optical Mouse pa je dobra izbira za tehnično ozaveščene uporabnike prenosnih računalnikov, ki jih uporaba drsnega ploščka vznevolji in želijo imeti zanesljivo brezžično miško, s pomočjo katere je upravljanje z računalnikom bolj učinkovito.

Upravljanje obeh novih brezžičnih mišk je enostavno. Vsaka vključuje pripraven svetlobni prikazovalec stanja baterije, ki uporabnika opozori, ko je baterija pri koncu. Poleg tega imata obe miški dodatno možnost priključitve – vključujeta ločen miniaturni brezžični USB sprejemnik, ki je bil pri proizvodnji priložen k miški. Miška deluje takoj, ko je sprejemnik priključen. USB sprejemnik lahko pripravno zaklopimo nazaj v miškin podstavek, ko le-ta ni v uporabi. S to potezo se miška avtomatično izklopi in s tem je življenjska doba baterije daljša, pa tudi miška in sprejemnik sta na ta način enostavno prenosljiva.


S prenosniki se odpira čedalje večji trg

Prijavi napako v članku