Računalništvo, telefonija
Tiskalniki in skenerji
Poslovne rešitve
Programska oprema
26.11.2023 12:00

Deli z drugimi:

Share

Se vam kopičijo dokumenti? Ne veste, kako bi jih razvrstili?

Pri dokumentih imamo najprej asociacijo na fizične papirje, ki hranijo pomembne podatke. Pozabljamo pa, da imamo nešteto dokumentov na e-poštnih strežnikih, mrežnih in skupnih mapah.

Že dalj časa so podjetja na skoraj vsakem koraku opozorjena, da je potrebno stopiti na pot digitalizacije, kar vključuje tudi odpravo papirnih dokumentov. Lažje rečeno kot storjeno, saj je to lahko za marsikatero podjetje velik podvig. Lahko pa si olajšate življenje in izberete rešitev, ki se je doslej izkazala za zanesljivo, prilagodljivo in predvsem natančno.

TIFT pisarniške AI rešitve zajemajo več kot le dokumentni sistem, ki vam bo pomagal odpraviti papirnato sled. Zagotavljajo tudi močno orodje za indeksiranje, analitiko in pametno razvrščanje.

Kaj omogočajo TIFT pisarniške AI rešitve?

Kaj bi morali iskati v dokumentnem sistemu? Na začetku je pomembno, da se bo katerikoli dokumentni sistem zlahka integriral v obstoječo poslovno mrežo. Mora biti hiter, natančen in prilagodljiv za morebitne spremembe v poslovanju. Rešitev podjetja TIFT obkljuka vse pogoje in naredi še korak več z integrirano zmogljivostjo umetne inteligence, a o tem več v nadaljevanju.

Ne glede na to, katere rešitve oziroma poslovne sisteme že uporabljate, kot na primer Microsoft SharePoint ali HP Trim, TIFT pisarniške AI rešitve se bodo uspele brezhibno integrirati za enostaven in hiter začetek uporabe.

Njihove glavne funkcije so skeniranje, indeksiranje in hramba dokumentov. To ne velja samo za fizične dokumente, ampak vse dokumente, ki krožijo v vaši mreži, bodisi na e-pošti, telefonu ali tablici, računalniku ali večfunkcijski napravi. Kar loči rešitve podjetja TIFT od ostalih podobnih dokumentnih sistemov, so leta izkušenj proizvajalca, ki jih je pred kratkim tudi unovčil v obliki umetne inteligence. Ta njihovim rešitvam omogoča najsodobnejše tehnologije skeniranja, enostavne možnosti zajema in obdelave podatkov v pisarni ali na terenu, inteligentne odzive glede na določen kontekst in zelo enostavno kreiranje računov, kar bo razveselilo predvsem računovodsko službo.

Obdelava podatkov na najvišjem nivoju

TIFT pisarniške rešitve z umetno inteligenco zagotavljajo možnost množičnega skeniranja dokumentov, kar pridno izkoriščajo srednje velika in velika podjetja, ki upravljajo z večjimi količinami podatkov. Profiliranje dokumentov lahko uporabnik izvaja na računalniku, telefonu ali pa kar na zaslonu večnamenske naprave. Zajete podatke v obliki digitalnega dokumenta (Word, PDF …) lahko shranite na različne programske rešitve, podatkovne baze, skupne mape ali v oblak.

Podatki so zajeti s pomočjo orodij za optično prepoznavo znakov (OCR) in oznak (OMR), orodij za prepoznavo črtnih kod in ključnih besed. Prebere lahko tudi samo točno določeno območje, zbrane podatke pa pretvori v besedilo. Orodji OCR in OMR istočasno omogočata, da skenirane fotografije pretvorite v dokument, ki ga lahko prosto urejate.

Tako lahko TIFT pisarniške AI rešitve dokumente hitro indeksirajo, poimenujejo, shranijo in pripravijo za lažje iskanje ter nadaljnjo rabo. Ustvarite lahko tudi drevo imenikov na podlagi vrednosti indeksov posamičnega dokumenta, katere lahko izvozite v številne formate, vključno s TIFF, PDF, PDF/A ali PDF/A.

S funkcijo pametnega iskanja lahko hitro in natančno določite filtre oziroma strukturo podatkov, ki jih želite poiskati. Rešitev podjetja TIFT bo prikazala rezultate iz povezanih naprav, skupnih map in oblaka.

Podjetje TIFT skrbi za vaše dokumente

Zajem podatkov ne rabi biti zapleten, s podjetjem TIFT je lahko izjemno enostaven. Podjetje vam bo pomagalo pri integraciji pisarniških rešitev in vam razložilo, kako si lahko z njimi pomagate pri avtomatizaciji dokumentnih in podatkovnih procesov.

Obiščite spletno stran www.tift.si ali pa jih kontaktirajte na dobrodosli@tift.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
laserski tiskalniki dokumentni sistemi

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TIFT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TIFT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TIFT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

MIKROCOP d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpira podjetja na ... Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888
Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več