Poslovne rešitve
30.03.2021 08:43
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Schneider Electric širi svojo paleto trifaznih neprekinjenih napajalnikov Easy UPS 3L

Napajalniki Easy UPS 3L za neprekinjeno napajanje so kompaktne oblike, izjemne vzporedne zasnove in imajo robustne električne specifikacije.
Napajalniki Easy UPS 3L za neprekinjeno napajanje so kompaktne oblike, izjemne vzporedne zasnove in imajo robustne električne specifikacije.

• Naprave Easy UPS 3L so na voljo z močjo od 250 do 600 kVA in po novem tudi z dodatnimi modeli moči 250, 300 in 400 kVA.

• Kompaktne trifazne UPS napajalnike je enostavno konfigurirati in uporabljati ter še lažje vzdrževati.

• Idealni so za srednje in velike poslovne stavbe ter preprostejše industrijske namene.

Schneider Electric, vodilni v digitalni preobrazbi upravljanja in avtomatizacije energije, je razširil svojo ponudbo neprekinjenih napajalnikov Easy UPS 3L z modeli od 250 kVA do 600 kVA (400 V) in dodatnimi modeli moči 250, 300 in 400 kVA – trifaznimi napravami za neprekinjeno napajanje zunanjih baterij. Neprekinjeni napajalniki Easy UPS 3L so na voljo v večini držav sveta in so zasnovani tako, da jih je mogoče enostavno in z lahkoto namestiti ter konfigurirati. So zanesljivi in ​​imajo izjemno visoko stopnjo razpoložljivosti ter se uporabljajo v srednje velikih in velikih poslovnih stavbah ter v enostavnejših aplikacijah v vseh industrijskih panogah.

Napajalniki Easy UPS 3L za neprekinjeno napajanje so kompaktne oblike, izjemne vzporedne zasnove in imajo robustne električne specifikacije. Ščitijo pomembno opremo ob izpadih električne energije, kratkih stikih in prenapetostnih sunkih. Dosežejo 96-odstotno operativno učinkovitost in s tem prispevajo k predvidljivosti stroškov. Baterija neprekinjenega napajanja Easy UPS 3L ima zelo širok obseg napetosti in se jo lahko prilagodi različnim konfiguracijam. Naprava ima številne funkcionalnosti in dodatke, ki olajšajo njeno vključevanje v različna okolja.

»Schneider Electric z dodatnimi modeli naprav Easy UPS 3L še naprej izpolnjuje povpraševanje na trgu po enostavnih, robustnih in konkurenčnih rešitvah, ki so učinkovite, zanesljive, prilagodljive in predvidljive – skratka z vsemi funkcijami, ki jih zahtevajo danes vse bolj povezana omrežja. Enostavno jih je konfigurirati, namestiti, uporabljati in vzdrževati,« je povedal Mustafa Demirkol, podpredsednik pri Schneider Electricu.

»Zahvaljujoč izjemni kombinaciji konkurenčnih lastnosti, robustni zasnovi, ki izboljšuje odpornost in zanesljivost naprave, ter optimiziranemu ohišju, ki prihrani dragocene pisarniške prostore, je Easy UPS 3L idealna izbira za podjetja, ki želijo enostavno doseči neprekinjeno poslovanje in optimizirati svoje naložbe, ne glede na to, ali gre za napravo, ki se uporablja v trgovini ali v prostoru, namenjenem električnim inštalacijam.«

Strankam je ves čas na voljo tudi globalna mreža servisov Schneider Electric, z močnimi lokalnimi specializiranimi partnerji, ki ponujajo široko paleto storitev, ki podaljšujejo celoten življenjski cikel naprav Easy UPS 3L. Osnovna storitev je vključena v ceno, da bi zagotovili pravilno konfiguracijo in namestitev naprave ter tako dosegli njeno najboljše delovanje in zanesljivost.

Enostavna konfiguracija, uporaba in vzdrževanje

Odporen in primeren za zahtevna okolja, saj je vgrajena elektronika prevlečena z debelo zaščitno prevleko. Ima tudi zamenljiv filter za prah in močno zaščito pred preobremenitvijo. Vse to naredi naprave Easy UPS 3L za zanesljivo rešitev za podjetja, ki želijo delovati brez izpadov.

• Zmanjša kompleksnost sistema in prihrani pri kapitalskih naložbah

• Vsestranska vzporedna arhitektura omogoča redundanco in / ali večjo zmogljivost

Kadar želimo povečati zmogljivost, je možno namestiti do pet UPS-ov; lahko pa vzporedno namestite tudi 5 + 1 UPS, če nekje potrebujete redundanco. V primeru, da ena napajalna enota preneha delovati, bodo druge prevzele njeno vlogo, pod pogojem, da je obremenitev manjša od zmogljivosti drugih napetostnih enot v sistemu.

Naprave Easy UPS 3L je enostavno upravljati in nadzirati iz oblaka s programsko opremo EcoStruxure, če jih opremite z dodatno omrežno kartico. Več podrobnosti je na voljo na spletni strani www.schneider-electric.com/ecostruxure-it  Tam lahko prenesete tudi rešitev EcoStruxure IT Expert za spremljanje neprekinjenega napajanja in jo brezplačno uporabljate 30 dni.

Za več podrobnosti o napravah Easy UPS 3L obiščite našo spletno stran.

Vas zanima več iz te teme?
Protipožarna zaščita UPS napajalniki

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADVANT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADVANT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADVANT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več
Zlati partner

VERACOMP d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 50
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več
Zlati partner

TELEKOM SLOVENIJE d.d.

Cigaletova ulica 15, 1000 Ljubljana, Tel: 01 234 10 00
V skladu s svetovni trendi skupaj s hčerinskimi družbami doma in v tujini deluje kot enovita gospodarska Skupina Telekom Slovenije. Fiksno-mobilna konvergenca je imperativ časa. ... Več
Zlati partner

EGAL d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 05 905 55 35
EGAL, d.o.o., Ljubljana je ekskluzivni zastopnik ameriškega globalnega podjetja Panduit za jugovzhodno in vzhodno Evropo, in sicer so predstavniki v 26 evropskih državah. Panduit ... Več