21.09.2022 11:52
Posodobljeno 4 dnevi nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Schneider Electric predstavil novi industrijski UPS

Foto: Schneider Electric
Foto: Schneider Electric

Schneider Electric je predstavil nov model brezprekinitvenega napajanja – 24V DC Easy UPS. Nova naprava Easy UPS je zasnovana za poslovno in industrijsko uporabo, saj skrajša trajanje izpadov v poslovanju in ščiti opremo pred okvarami. Nov UPS zagotavlja prihranek denarja in časa pri vzdrževanju strojev ter omogoča vzpostavitev boljšega nadzora nad industrijsko infrastrukturo. Zasnovan je tako, da upošteva potrebe proizvajalcev opreme in sistemskih integratorjev. Industrijska naprava za vzdrževanje neprekinjenega napajanja Easy 24V DC je na voljo tudi v Sloveniji.

»Ko razmišljamo o zaščiti električne energije in shranjevanju energije v baterije, zlasti za poslovne in industrijske aplikacije, se morajo operaterji osredotočiti na zanesljivost dobave energije in upoštevati včasih visoke stroške morebitnih izpadov,« je dejal Vicenzo Salmeri, podpredsednik oddelka za industrijo in varnost v Schneider Electricu. »Če nimamo nadzora nad energijo, lahko pride do številnih težav: od izgube pomembnih podatkov do ponovnega zagona avtomatiziranih strojev po izpadu elektrike. Naprave UPS podjetja Schneider Electric pomagajo operaterjem, ki oskrbujejo komercialni in industrijski sektor z energijo, tako da omogočajo daljinsko upravljanje naprav in nadzor moči, s čimer dosežejo popolno zaščito svoje naložbe.«

Glavne prednosti naprave Easy-UPS:

  • Bistveno zmanjšanje izpadov in zaščita opreme: v bateriji shranjena energija vzdržuje krmilnike in vmesnike ter občutno zmanjša poškodbe opreme, ki lahko nastanejo zaradi nekakovostnega napajanja.
  • Lažje vzdrževanje: z uporabo signala 0–5V iz kontakta releja ohranja podatke in programsko opremo ter odpravlja potrebo po ponovnem zagonu avtomatiziranih strojev po izpadu električne energije.
  • Nastavljivo trajanje: v napravo za brezprekinitveno napajanje se lahko vstavi kar štiri dodatne baterije in tako ob daljših izpadih električne energije podaljša čas napajanja.
  • Boljši nadzor industrijske infrastrukture: upravljanje in diagnostika UPS naprav z relejnimi kontakti s hitrim preverjanjem stanja naprave z LED indikatorji.

Nove raziskave ponujajo strategije za uspešno povezovanje operacij

Ob novem UPS-u je Schneider Electric delil tudi rezultate najnovejše raziskave analitičnega podjetja IDC z naslovom »Succeeding at Digital-First Connected Operations«, ki govori o vlogi robnega računalništva za prehod v digitalni svet. Objavljena bela knjiga podrobno opisuje odgovore več kot 1000 IT in operacijskih strokovnjakov iz industrije, zdravstva, izobraževanja in drugih področij ter vrsto poglobljenih intervjujev z industrijskimi podjetji. Odgovori nudijo vpogled v izzive, s katerimi se soočajo podjetja pri uvajanju robnih rešitev za omogočanje povezanih operacij. Zapisana so tudi strateška priporočila, kako ustvariti robno omrežje, ki bo kos vsem prihodnjim izzivom.

Poročilo IDC, ki ga je naročil Schneider Electric, Succeeding at Connected Operations with Edge Computing, lahko brezplačno prenesete s te povezave.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADVANT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADVANT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADVANT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več

RESULT d.o.o.

Celovška cesta 182, 1000 Ljubljana, Tel: 01 542 17 80
RESULT d. o. o. je podjetje, usmerjeno v razvoj poslovnih informacijskih rešitev. Sodelujejo tudi z večjimi svetovnimi podjetji, kot sta na primer IBM in Microsoft. Pri delu upoštevajo ... Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več
Zlati partner

PANASONIC SLOVENIJA

, , Tel: 080 080 799
Panasonic je ena največjih svetovnih blagovnih znamk na področju potrošniške elektronike. Že več kot stoletje uporabnike razvaja z najnovejšimi televizijskimi sprejemniki, fotoaparati, ... Več