Računalništvo, telefonija
06.09.2006 08:12

Deli z drugimi:

Share

SAP TechEd ’06

SAP je pred kratkim naznanil pričetek sprejemanja prijav za konferenco, uporabniki, partnerji in razvijalci pa so vabljeni, da se prijavijo na SAP TechEd ’06 v Amsterdamu. Letošnja najobširnejša serija tehnološko izobraževalnih konferenc zagotavlja strokovnjakom s področij tehničnih in poslovnih procesov iz celotne SAP-jeve baze uporabnikov in partnerskih ekosistemov razširjen učni načrt poglobljenih izobraževalnih predavanj in strokovno vodenih delavnic s praktičnimi vajami. Poleg tega bodo SAP-jevi strokovnjaki zagotovili več kot 900 ur izobraževanja s področij tehničnih in poslovnih procesov, da bi udeležence naučili kako lahko s preobrazbo IT infrastrukture zagotovijo poslovne spremembe in rast, partnerji pa bodo na teh dogodkih izvedli demonstracijo novih aplikacij “Powered by SAP NetWeaver”.

Deseta evropska konferenca SAP TechEd ’06 se bo odvijala v Amsterdamu od 18.-20. oktobra, v ostalih delih sveta pa še v Las Vegasu od 12.-15. septembra, v Tokiu od 5.-6. oktobra, in v Bangalorju od 8.-10. novembra.

SAP TechEd ’06 zagotavlja udeležencem okolje, v katerem se bodo naučili preobraziti obstoječe poslovne procese in IT okolja z izkoriščanjem zmogljivosti in fleksibilnosti storitveno naravnane poslovne arhitekture (“enterprise SOA”). Letošnji razširjeni učni načrt nudi nove izobraževalne programe za poslovne analitike, svetovalce, IT menedžerje in sistemske administratorje. SAP-jevi tehnični izvedenci, partnerji in uporabniki bodo izpeljali na stotine praktičnih učnih ur s področij tehničnih in poslovnih procesov v tematskih sklopih, kot so npr. analitika, upravljanje poslovnih procesov, “enterprise SOA” in nadzor vodenja podjetja. Strokovnjaki iz SAP-jeve razvojne organizacije-dejanski razvijalci, tehnični strategi in produktni menedžerji-bodo izvajali predavanja in tečaje o tem kako SAP-jeva programska oprema nenehno privablja nove profile uporabnikov in zagotavlja informacijskim delavcem podjetniška znanja ter procese na katere se lahko zanesejo pri vsakdanjem delu.

Udeleženci bodo deležni informacij v zvezi s tem, kako platforma SAP NetWeaver, ki je grajena na arhitekturi zasnovani na odprtem standardu, omogoča delovanje arhitekture “enterprise SOA” in zagotavlja izjemno platformo za modeliranje, razvoj in implementacijo visoko kakovostnih poslovnih procesov. Na prireditvi SAP TechEd ’06 v Las Vegasu in Amsterdamu bo Shai Agassi, predsednik skupine “Product and Technology Group” in član SAP-jeve uprave, predstavil SAP-jevo produktno strategijo in več o tem, kako SAP načrtno nadaljuje z izpopolnjevanjem inovacij in poenostavljanjem lastnih rešitev.

SDN: Skupnost osredotočena na sodelovanje
Virtualna skupina SAP Developer Network (SDN) je presegla 500.000 registriranih članov v manj kot treh letih obstoja in s tem izkazala široko zavezanost razvijalcev k razvoju platforme SAP NetWeaver. Hitro naraščajoče število članov skupnosti izkazuje odprto naravo platforme, ter enostavnost ustvarjanja in oblikovanja novih aplikacij na platformi SAP NetWeaver, kot tudi zavezanost k sodelovanju pri soustvarjanju platforme znotraj ekosistema. SDN je osrednji vir znotraj katerega lahko SAP-jevi ekosistemi medsebojno sodelujejo in soustvarjajo nove rešitve na platformi SAP NetWeaver in prispevajo v fond skupnih znanj, ki si jih medsebojno izmenjujejo neodvisni ponudniki programske opreme (independent software vendors – ISVs), sistemski integratorji, razvijalci in svetovalci.

SAP je nedavno predstavil nove lastnosti in izpopolnitve, ki bodo omogočile nadaljni razvoj skupnosti. Z uporabo platforme SAP NetWeaver lahko SDN člani enostavno ustvarijo razpravljalne forume in z namestitvijo aplikacije “Web Page Composer” enostavno objavijo lastno spletno stran v okviru skupnosti. Te nove lastnosti so od danes na ogled na spletni strani: sdn.sap.com in bodo poskusno predstavljene obiskovalcem SDN kluba na konfereci SAP TechEd ’06.

Na letošnjo konferenco SAP TechEd ’06 se ponovno vrača priljubljeni klub “SAP Developer Network (SDN)”, virtualna skupnost za SAP-jeve razvijalce, svetovalce in integratorje. SDN klub povezuje virtualno SDN skupnost (prost dostop na spletni strani sdn.sap.com) z živimi dogodki, ki konferenčnim udeležencem omogočajo natančen vpogled v SDN skupnost. SDN klub bo gostil predstavitev “Demo Jam”, ki jo bo v Las Vegasu vodil Shai Agassi in ki bo prikazala najnovejše in najbolj pomembne tehnologije podprte s platformo SAP NetWeaver.

“Dogodki na konferenci SAP TechEd ’06 združujejo uporabnike, partnerje in razvijalce pri izmenjavi najboljših praks in razpravi o tem kako začrtati načrt, ki bo omogočil prehod na storitveno naravnano informacijsko arhitekturo (SOA),” je dejal Agassi. “Udeležencem nudi idealno priložnost, da se bolj podrobno seznanijo z SAP-jevo produktno strategijo in z najnovejšimi informacijami glede razvoja platforme SAP NetWeaver, kot tudi možnost sodelovanja pri delavnicah s področja tehničnih in poslovnih procesov. Dogodki na kongresu SAP TechEd ’06 zagotavljajo vsem sodelujočim v SAP-jevem ekosistemu priložnost, da sklepajo nova poznanstva in aktivno sodelujejo s preostalimi 500-tisočimi člani SDN skupnosti.”

Za prijavo in več informacij o konferenci SAP TechEd ’06 obiščite spletno stran: www.sapteched.com.


Prijavi napako v članku