Računalništvo, telefonija
26.04.2007 13:50

Deli z drugimi:

Share

SAP izbral Cisco TelePresence za virtualna srečanja

Cisco bo v okviru globalnega dogovora za pospeševanje prilagodljivih in inteligentnih rešitev za sodelovanje v podjetjih združil moči s podjetjem SAP AG, ki bo z uporabo Cisco TelePresence za standardizacijo vrhunskih virtualnih srečanj izboljšal interno komuniciranje na globalni ravni.

Skupna vizija obeh podjetij je pregledna integracija orodij za sodelovanje, kot so Cisco TelePresence in Cisco Digital Signage s SAP poslovnimi aplikacijami, z namenom izboljšati komunikacijo udeležencev. Ta pobuda predstavlja podporo obstoječim skupnim rešitvam podjetij Cisco in SAP, ki strankam omogočajo dostop do poslovnih informacij v trenutku, ko so te potrebne za izpeljavo ključnega poslovanja.

Znotraj SAP-ovih prostorov po vsem svetu bodo prostori, opremljeni s tehnologijo Cisco TelePresence. Sprva le v Walldorfu v Nemčiji in Palo Altu v Kaliforniji, nato pa tudi v Newtown Square v ZDA. Po pričakovanjih bodo do junija 2007 prvi, s sistemom Cisco TelePresence opremljeni prostori .

“Z uvedbo TelePresence bomo presegli geografske ovire in omogočili bolj učinkovito sodelovanje med zaposlenimi, strankami in poslovnimi partnerji”, pravi Uwe Herold, vodja področja za informacijsko tehnologijo v podjetju SAP AG. “Pričakujemo izboljšanje delovne učinkovitosti, predvsem na področju razvoja novih izdelkov in zagotavljanja zvestobe kupcev”.

Sistem Cisco TelePresence ponuja enkratno doživetje bližine oseb, krajev in dogodkov v zasebnem in poslovnem življenju. Omogoča prikaz predmetov v naravni velikosti, sliko ultra-visoke ločljivosti (1080p), prostorski zvok in posebej oblikovano okolje za srečanja, ki učinkuje kot “prostor znotraj prostora”. “SAP je že dlje vodilno podjetje, ko gre za preseganje ustaljenih okvirov na področju prilagodljivosti poslovnih procesov, preoblikovanja poslovanja in uvajanja novih inovativnih poslovnih modelov”, meni Guido Jouret, podpredsednik in vodja tehnologij v skupini Emerging Markets Technology podjetja Cisco. “S sistemom Cisco TelePresence bo podjetje SAP svojim strankam lahko ponudilo še bolj učinkovite in dovršene rešitve za preoblikovanje poslovanja”.

Simulacijo te rešitve bosta podjetji predstavili na konferenci SAPPHIRE ’07 v Atlanti, kjer bo sistem uporabljen kot sredstvo upravljanja obratov s poudarkom na zmanjševanju tveganj. Ta osnovna integracija je zgled za združitev poslovne aplikacije za upravljanje tveganj podjetja SAP in Cisco storitveno usmerjene omrežne arhitekture za bistveno večjo preglednost poslovanja in odzivnost na tveganja.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Karierni portal Optius.com Optius.com je eden izmed večjih karierno zaposlitvenih portalov v Sloveniji. Že enajsto leto ga upravlja in sooblikuje strokovna ekipa, katere poslanstvo ... Več
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več

RESULT d.o.o.

Celovška cesta 182, 1000 Ljubljana, Tel: 01 542 17 80
RESULT d. o. o. je podjetje, usmerjeno v razvoj poslovnih informacijskih rešitev. Sodelujejo tudi z večjimi svetovnimi podjetji, kot sta na primer IBM in Microsoft. Pri delu upoštevajo ... Več