Telefoni
28.11.2018 06:05
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Množična proizvodnja najboljšega zaslona doslej

Samsung bo z zasloni družine Infinity-O zagotovo prinesel kar nekaj svežine na področje mobilne telefonije.
Samsung bo z zasloni družine Infinity-O zagotovo prinesel kar nekaj svežine na področje mobilne telefonije.

Podjetje Samsung je udeležence nedavne konference prijetno presenetilo z naprednim zaslonom, ki bo dobesedno revolucioniral področje mobilnih telefonov. Novi zaslon za mobilne naprave poimenovan Infinity Flex Display je upogljiv, kar pomeni, da ga lahko brez bojazni prepogibamo v vseh smereh. Poleg tega je Samsung predstavil še štiri nadvse zanimive zaslone za “klasične” pametne mobilne telefone, in sicer “Infinity-U”, “Infinity-V”, “Infinity-O” in “New Infinity”.

Glede na spletne govorice naj bi pri podjetju Samsung že zagnali množično proizvodnjo novega zaslona za mobilne naprave družine “Infinity-O”, ki je nekoliko drugačen od tistih, ki smo jih vajeni. Namesto značilne reže za sprednjo kamero ima luknjo v obliki črke O oziroma odprtino na levi strani zaslona, ki bo prav tako namenjena spletni kameri. “Infinity-O” bo proizvajalcem mobilnih naprav omogočil izdelavo naprav z zasloni, ki bodo pokrivali večjo površino na sprednji strani.

Ker naj bi pri podjetju Samsung že nadgradili svoje obstoječe tovarne za izdelavo novega zaslona, to pomeni, da je verjetno le še vprašanje časa, kdaj bomo na trgu ugledali prve pametne mobilne telefone opremljene z zasloni družine “Infinity-O”. Mnogi poznavalci so prepričani, da bi lahko omenjene zaslone ugledali tako na prihajajočem pametnem mobilnem telefonu Galaxy S10 kot na novem modelu Galaxy A8, ki naj bi bila javnosti predstavljena že v začetku naslednjega leta.


Prijavi napako v članku