Računalništvo, telefonija
27.02.2017 11:44
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samsung z Galaxy Tab S3 razširil svoj nabor tabličnih računalnikov

Samsung z Galaxy Tab S3 razširil svoj nabor tabličnih računalnikov
Samsung z Galaxy Tab S3 razširil svoj nabor tabličnih računalnikov

Samsung je včeraj na svetovnem kongresu mobilne telefonije v Barceloni predstavil Samsung Galaxy Tab S3 in Samsung Galaxy Book, elegantno oblikovana tablična računalnika z napredno tehnologijo. Galaxy Tab S3 navdušencem nad digitalnimi vsebinami zagotavlja izjemno video in igralniško izkušnjo, poleg tega pa je vsestransko uporaben tudi za številna druga opravila. Galaxy Book pa na drugi strani zagotavlja boljšo računalniško zmogljivost za delo in zabavo.

Medem ko ima Galaxy Tab S3 9,7-palčni Super AMOLED zaslon, je Galaxy Book na voljo v dveh različicah – z 10,6-palčnim TFT LCD-jem in 12-palčnim Super AMOLED zaslonom.

Oba tablična računalnika prinašata sta opremljena z glavno kamero ločljivosti 13 milijonov slikovnih pik, ki omogoča samodejno ostrenje, in sprednjo kamero, ločljivosti 5 milijonov slikovnih pik. Tablična računalnika imata tudi razširljiv pomnilniški prostor, omogočata hitro polnjenje baterije in sta energijsko učinkovitejša, kar po trditvah Samsunga zagotavlja do 12 ur predvajanja videov na Galaxy Tab S3 in do 10,5 ur na Samsung Book. Poleg obeh dobite tudi izpopolnjeno digitalno pisalo S Pen z 0,7 mm konico in povečano občutljivostjo na dotik. Ta med drugim vključuje tudi priročne funkcije, kot so Screen Off Memo za hitre zapiske, PDF Annotation za enostavno dodajanje besedila in Advanced Drawing Tools za profesionalno risanje.

Galaxy Tab S3 je prvi Samsungov tablični računalnik s quad-stereo zvočniki, proizvajalca AKG Harman, vključuje pa tudi Vulkan API vmesnik za vrhunsko grafiko in izboljšani uporabniški vmesnik Game Launcher, ki se vklopi ob igranju iger.

Tehnične specifikacije Galaxy Tab S3:

  • Zaslon: 9,7-palični Super AMOLED QXGA (2048×1536)
  • Procesor: Snapdragon 820
  • RAM: 4GB
  • Spomin: 32GB
  • Kamera: 13MP AF + 5.0MP, Flash
  • Video: snemanje 4K (3840×2160) @ 30fps, predvajanje 4K (3840×2160) @ 60fps
  • Priključek: USB 3.1 (Tip C)
  • Baterija: 6,000mAh, hitro polnjenje

Prijavi napako v članku