Telefoni
26.10.2012 16:30

Deli z drugimi:

Share

Samsung se je v novi reklami ponovno spravil nad mobilnik iPhone

Galaxy S III ima precej večji zaslon kot vsi dosedanji iPhoni.
Galaxy S III ima precej večji zaslon kot vsi dosedanji iPhoni.

Septembra smo pisali o tem, da se je Samsung v svoji novi reklami spravil nad mobilnik iPhone 5. Omenjena reklama prikazuje dogajanje pred eno izmed Applovih prodajaln. Pred njo stoji dolga vrsta Applovih navdušencev, ki nameravajo kupiti novi iPhone 5, a ko ti vidijo mobilnike Galaxy S III, hitro ugotovijo, da je Samsungov izdelek enak in v nekaterih pogledih tudi boljši od Applove novitete. Sedaj je Samsung z novo reklamo vnovič ustrelil ostre puščice proti svojemu ameriškemu tekmecu.

V novi reklami Samsung prikazuje žensko z Galaxyjem S III in moškega z eno izmed prejšnjih generacij iPhona, ki ima 3,5-palčni (8,9-centimetrski) zaslon. Oba s svojima mobilnikoma tekmujeta v video igri, v kateri na koncu krajšo potegne moški. Ta se s svojim igričarskim porazom nikakor ne more sprijazniti, glavnega krivca zanj pa vidi v tem, da ima njegov iPhone precej manjši zaslon kot Galaxy S III.

Poleg te reklame je Samsung sočasno izdal še dve. Nobena izmed njiju pa se ne nanaša več na podjetje Apple. Vse tri reklame si lahko ogledate na internetnih naslovih http://goo.gl/XoCKp, http://goo.gl/VNZTL in http://goo.gl/Luomk.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku