Računalništvo, telefonija
Pametne ure
22.08.2023 14:30

Deli z drugimi:

Share

Samsung predstavlja globalni izziv Together Challenge, ki spodbuja hojo za zdrav življenjski slog

Podjetje Samsung je danes pričelo globalni izziv Together Challenge – Ustvarjanje zdravih navad z Galaxy Watch6, ki je namenjen spodbujanju zdravih navad za dobro počutje s telesno aktivnostjo. Izziv poteka od 22. do 31. avgusta 2023 s pomočjo aplikacije Samsung Health. Namen te pobude je spodbuditi posameznike k bolj zdravemu življenjskemu slogu in hkrati poudariti prednosti hoje za splošno telesno in duševno zdravje.

Postavite si izziv, osvojite popust

Hoja je ena od najbolj dostopnih, enostavnih in učinkovitih oblik vadbe, ki prinaša številne koristi za zdravje srca in ožilja, zmanjšanje stresa in splošno dobro počutje. Izziv spodbuja posameznike, da hojo vključijo v svoje vsakodnevne rutine, spodbuja bolj zdrav življenjski slog in krepi pomen telesne dejavnosti.

Zato izziv Together Challenge spodbuja udeležence, da v 10 dneh z uporabo aplikacije Samsung Health naredijo 100.000 korakov. Vsi, ki bodo dosegli ta cilj, bodo nagrajeni z 10-odstotnim kuponom za popust v e-trgovini Samsung, ki ga bodo lahko izkoristili za nakup pametne ure Galaxy Watch6 serije.

Ustvarjanje zdravih navad z Galaxy Watch6

Pametne ure Galaxy Watch6 serije so popolne spremljevalke zdravega življenjskega sloga in se ponašajo z najsodobnejšimi funkcijami za motivacijo in merjenje vadbe. Funkcija personaliziranega območja srčnega utripa (Personalized Heart Rate zone) analizira vaše telesne zmogljivosti in tako določi pet optimalnih stopenj intenzivnosti teka. Poleg več kot 100 obstoječih sledilnikov vadbe pa lahko zdaj s funkcijo Tek po stezi (Track Run) beležite svoje teke na stezi ter celo sestavite in spremljate svojo vadbeno rutino s funkcijo Vadba po meri (Custom Workout). Funkcija Vadba po poti (Route Workout) je razširjena na podporo za tek in hojo ter pohodništvo in kolesarjenje.

Hkrati pa je ura tudi odličen sopotnik na poti k dobremu počitku in spanju. Zagotavlja podrobno analizo dejavnikov učinkovitosti spanja, ki spremljajo uporabnikov čas spanja, cikel spanja ter telesno in duševno okrevanje, medtem ko nasveti za spanje pomagajo izboljšati spalne navade.

Podjetje Samsung si s svojo inovativno tehnologijo nenehno prizadeva tudi za bolj zdravo življenje. Odraz tega je tudi aktivacija Together Challenge, ki vabi k zdravim navadam in hkrati motivira, da z nekaj enostavnimi koraki pridemo bližje boljšemu zdravju in počutju. V aplikaciji Samsung Health izberite zavihek »Skupaj« in se pridružite aktivaciji »Ustvarjanje zdravih navad z Galaxy Watch6«.

Udeleženec/-ka promocije, ki bo izpolnil/-a vse pogoje predpisane s pravili aktivacije, bo preko aplikacije Samsung Health prejel/-a promocijsko kodo, s katero lahko v obdobju od 1. do 9. septembra 2023 pridobi popust v višini 10 %, ki je na voljo za nakup pametne ure iz Samsung Galaxy Watch6 serije, v Samsung spletni trgovini Slovenija. Za več informacij o izzivu Together Challenge, ki traja od 22. do 31. avgusta 2023, in pogoje sodelovanja obiščite spletno stran Samsung.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Samsung

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Podjetje IN.PU.T., prodaja računalniške opreme, Tadej Pucelj, s.p. je začelo poslovati v letu 2003,kot internetna trgovina (www.in-put.com) z računalniško opremo. V zadnjih letih ... Več

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več