Računalništvo, telefonija
24.08.2023 17:00

Deli z drugimi:

Share

Samsung Odyssey Neo G9 je sedaj na voljo za prednaročilo v Sloveniji

Podjetje Samsung Electronics je napovedalo prihod revolucionarnega igralnega monitorja Odyssey Neo G9 (G95NC) na slovenski trg, s povsem novim vhodom DisplayPort 2.1.

V času prednaročila kupci za darilo prejmejo pametno uro Galaxy Watch5 Pro, ki je popolno dopolnilo za doživetje ekosistema Samsung Galaxy.

“Svet iger se nenehno razvija, zato je naša najnovejša tehnologija monitorjev ključnega pomena za igralce, da odprejo nova vrata v pustolovščine in dosežejo najboljše rezultate. Vodilno vlogo podjetja Samsung na področju monitorjev še dodatno krepijo naši najnovejši monitorji Odyssey, ki odpirajo najvišjo raven potopitve v vsebine in ustvarjajo nove izkušnje za igralce po vsem svetu,” je dejal Hoon Chung, izvršni podpredsednik Visual Display Business pri družbi Samsung Electronics.

Nova doba igranja na OLED zaslonu – igrajte na veliko in zmagajte na veliko

Igralni monitor Odyssey Neo G9 (G95NC) postavlja nov standard in predstavlja izkušnjo igranja z dvojnim UHD vhodom. S presenetljivo ločljivostjo 7680 x 2160 slikovnih pik in razmerjem stranic 32:9 na enem zaslonu monitor presega vizualne omejitve ter zagotavlja neprimerljive podrobnosti in izjemno vidno polje, ki na novo opredeljuje način doživljanja iger. Odyssey Neo G9 je na sejmu CES 2023 že prejel nagrado za najboljšo inovacijo (Best of Innovation Award).

Odyssey Neo G9 se ponaša z elegantno ukrivljenim 145-centimetrskim (57-palčnim) zaslonom 1000R, ki igralce potopi v kraljestvo iger. Integracija tehnologije Quantum Mini LED v skladu s certifikatom VESA DisplayHDR 1000 zagotavlja vrhunsko kakovost slike, ki zajame vsak odtenek, od globokih senc do živahnih poudarkov. Matirana površina zaslona zmanjšuje odseve, kar zagotavlja neovirano osredotočenost med intenzivnimi igralnimi seansami.

Odyssey Neo G9 se ponaša s povsem novim vhodom DisplayPort 2.1. in v primerjavi s predhodnikom, ki je podpiral vhod DisplayPort 1.4, ta monitor pospešuje hitrost prenosa podatkov za približno dvakrat in uvaja industrijski standard Display Stream Compression (DSC), ki zagotavlja prenos podatkov brez izgub in popačenj. V kombinaciji s frekvenco osveževanja 240 Hz lahko igralci pričakujejo brezhibno sliko tudi med najbolj divjim igranjem iger.

Posebna prednaročniška ponudba

Ob prihodu monitorja Odyssey Neo G9 (G95NC) na slovenski trg Samsung predstavlja tudi posebno ponudbo. V času prednaročila igralnega monitorja kupci prejmejo za darilo pametno uro Galaxy Watch5 Pro. Več informacij o akciji najdete na spletni strani Samsung, ki traja od 23. avgusta do 6. septembra 2023, oz. razprodaje zalog.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Samsung

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana

Koprska ulica 72, 1000 Ljubljana, Tel: 051 773 568
V dobi informacij, v kateri prevladuje potreba po hitrem dostopu do zanesljivih podatkov, Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana izstopa kot ključni igralec v širjenju informacij ... Več
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več