Telefoni
Računalništvo, telefonija
Telefonija
19.02.2021 18:30
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samsung na dogodku CES 2021 prejel številne nagrade

Samsung na dogodku CES 2021 prejel številne nagrade
Samsung na dogodku CES 2021 prejel številne nagrade

Samsung naprave so na letošnjem sejmu potrošniške elektronike CES 2021 prejele številne nagrade za vrhunsko oblikovanje in izjemni inženiring. Nagrajenih je bilo 44 najnovejših naprav in rešitev družbe Samsung, 4 izmed njih pa so dobile Best of Innovation nagrado.

Med nagrajenimi napravami je bilo nekaj najnovejših inovacij v kategoriji zaslonov, vključno z novim 279,4-centimetrskim MicroLED televizorjem, ki je prejel Best of Innovation nagrado.

  • 279,4-centimetrski MicroLED televizor – Novi MicroLED televizor zagotavlja vrhunske vizualne izkušnje, saj je sestavljen iz 24 milijonov posameznih LED elementov in zmogljivega procesorja. Nudi 99.99 % razmerje med zaslonom in okvirjem ter nudi možnost uporabe Ambientalnega načina z ekskluzivnimi deli umetnika Refik Anadol, ki poskrbijo za to, da se televizor še bolje zlije z okolico.
  • 215,9-centimetrski QN900A Neo QLED televizor – Samsung QN900A Neo QLED televizor zahvaljujoč nadgrajenemu kvantnemu procesorju za nadgradnjo z umetno inteligenco in popolnoma novi tehnologiji svetlobnih virov, pri čemer vsak čip z LED osvetlitvijo sam oddaja svetlobo, izboljša izkušnjo gledanja.
  • Dostopnost pri pametnih televizorjih – Samsung QLED in NEO QLED televizorji so opremljeni z najnovejšo tehnologijo na področju umetne inteligence, s čimer lahko še več uporabnikov uživa v izjemnih izkušnjah. Nudijo namreč nove funkcije, kot so premikanje napisov, povečava znakovnega jezika in večizhodni zvok.

Nagrade so prejeli tudi izbrani Samsung gospodinjski aparati in naprave za pametni dom, ki so opremljene z najnovejšimi inovacijami, tako da ustrezajo vsakemu življenjskemu slogu.

  • Samsung BESPOKE hladilnik s štirimi vrati – Najnovejši hladilnik, ki je trenutno na voljo na ameriškem trgu, uporabnikom nudi izbiro med široko paleto barv in zaključkov. Vključuje tudi Beverage Center™ središče za napitke.
  • Family Hub za 2021 – Family Hub nudi prilagodljive funkcije upravljanja s hrano in ima popolnoma prilagodljiv 54,61-centimetrski zaslon za še bolj priročno kuhanje.
  • WF8800A pralni stroj s sprednjim odpiranjem – Pralni stroj vključuje Smart Dial funkcijo, ki se skozi proces nauči uporabnikovih potreb in želja ter priporoča optimalne cikle za vsako pranje – tako nudi izkušnjo pranja, ki je pametnejša in bolj intuitivna.
  • JetBot 90 AI+ – JetBot 90 AI+ je eleganten robotski sesalnik s senzorji LiDAR in 3D ter vrhunsko tehnologijo prepoznavanja predmetov, ki jo poganja Intel® za natančno manevriranje okoli predmetov.
  • Jet 95 brezžični sesalnik – Jet95 ima samodejni sistem za praznjenje posesanega prahu in je zato popolni pomočnik pri čiščenju.
  • Samsung čistilec vode (Family Faucet / Chef Faucet) – Čistilec nudi Wi-Fi in glasovno upravljanje. Filtracija je izboljšana in nudi dve pipe za različne namene.
  • SmartThings Cooking – SmartThings Cooking priporoča recepte, ki ustrezajo okusu in potrebam uporabnikov, ter tako zagotavlja intuitivno kulinarično izkušnjo.

Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več
Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več