Življenjski slog
04.07.2024 13:25
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samsung hladilniki z neverjetnimi popusti in pametnimi funkcijami!

Uživajte v poletju z novimi Samsung hladilniki, ki prinašajo pametne rešitve in izjemne prihranke energije!
Iščete kombinacijo vrhunske tehnologije, elegantnega dizajna in energetske učinkovitosti? Foto: Samsung
Iščete kombinacijo vrhunske tehnologije, elegantnega dizajna in energetske učinkovitosti? Foto: Samsung

Samsung ponovno postavlja nove standarde v tehnologiji hladilnikov. Tokrat vam predstavljamo najsodobnejša modela: hladilnik z zamrzovalnikom spodaj, ki prinaša številne prednosti za vsako gospodinjstvo, in hladilnik s francoskimi vrati, za vse tiste, ki potrebujejo več prostora za shranjevanje. Če iščete kombinacijo vrhunske tehnologije, elegantnega dizajna in energetske učinkovitosti, potem ne zamudite te ponudbe.

1. Inovativna tehnologija za manjšo porabo energije

Samsung najnovejši hladilnik, Samsung RB6000D hladilnik z zamrzovalnikom spodaj, se ponaša z visoko energetsko oceno A. Z inverterskim kompresorjem, ki uporablja umetno inteligenco, lahko prihranite do 55,9 % energije v primerjavi z običajnimi modeli. Kompresor deluje tišje in bolj učinkovito, kar pomeni manj hrupa in večji prihranek na vaših računih za elektriko.

2. Upravljanje na dosegu roke

Z aplikacijo SmartThings Energy lahko svoj hladilnik povežete z omrežjem Wi-Fi in upravljate porabo energije kar preko pametnega telefona. S to aplikacijo lahko spremljate dnevno, tedensko in mesečno porabo energije ter optimizirate delovanje hladilnika glede na vaše navade.

3. Več prostora za vse vaše potrebe

S tehnologijo SpaceMax™ Samsung ponuja več prostora za shranjevanje hrane, ne da bi pri tem povečal zunanje dimenzije hladilnika. To pomeni, da lahko shranite več svežih živil, pijač in pripravljene hrane, ne da bi žrtvovali prostor v vaši kuhinji.

4. Popoln za poletne zabave

Hladilnik je opremljen z dvojnim samodejnim ledomatom, ki izdeluje ledene kocke in ledene delce Ice Bites™. To zagotavlja, da imate vedno dovolj ledu za osvežilne pijače na vaših poletnih zabavah. Z večjo zmogljivostjo shranjevanja lahko brez skrbi gostite prijatelje in družino.

5. Eleganten in sodoben dizajn

Poleg funkcionalnosti Samsung hladilniki navdušujejo tudi s svojim elegantnim dizajnom. Ponašajo se s čistimi linijami, ravnimi vrati in poglobljenimi ročaji, ki se odlično prilegajo modernim kuhinjam. Ta hladilnik bo zagotovo postal osrednji del vaše kuhinje.

Ekstra COOL ponudba, ki je ne smete zamuditi

Kupite hladilnik z izjemnim popustom! Do 28. julija 2024 ali do razprodaje zalog kupite enega od Samsung hladilnikov po odlični ceni pri določenih partnerjih, in za darilo prejmite še Tefal posode, ki bodo dopolnile in polepšale njegovo notranjost. Več o tej posebni promociji izveste na spletni strani Samsung.

Več prostora, več veselja

Za tiste, ki potrebujejo učinkovit sistem za shranjevanje velikih količin hrane, je tukaj hladilnik RF9000 s francoskimi vrati v obliki črke T in centrom za pijače. Model izstopa zaradi svojega centra za pijačo (Beverage Center™), ki omogoča pripravo osvežilnih napitkov ali vode z okusom, kar je popolno za poletne zabave. Ne glede na to, ali gre za osvežujočo limonado ali hladno vodo z okusom, boste vedno pripravljeni postreči svoje goste.

Hladilnik ponuja funkcijo trojnega hlajenja, ki dovaja hladen zrak v tri ločene razdelke, kar ohranja optimalno temperaturo in vlažnost v vsakem predelu. Tako hrana ostane sveža dlje časa brez mešanja vonjav. Z dvojnim samodejnim ledomatom pa boste vedno pripravljeni z dvema vrstama ledu. Naredi lahko 2,3 kg ledu na dan in shrani do 4,1 kg ledu.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
hladilniki Samsung

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Podjetje IN.PU.T., prodaja računalniške opreme, Tadej Pucelj, s.p. je začelo poslovati v letu 2003,kot internetna trgovina (www.in-put.com) z računalniško opremo. V zadnjih letih ... Več
Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več

NCOM d.o.o.

Bičevje 5, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več