Telefoni
19.02.2016 09:11

Deli z drugimi:

Share

Samsung Galaxy S7 že v rokah prvih srečnežev!

Samsung Galaxy S7 se vam bo zlahka prikupil!
Samsung Galaxy S7 se vam bo zlahka prikupil!

Samsung Galaxy S7 je nedvomno eden izmed najbolj pričakovanih pametnih mobilnih telefonov Android letos, predstavljen pa bo dan pred začetkom mednarodnega sejma mobilne telefonije Mobile World Congress 2016, ki se bo od 22. do 25. februarja odvijal v Barceloni. Čeprav južnokorejski gigant o novincu javno še ni spregovoril, so se člani spletnega portala Android Authority že »dokopali« do pametnega mobilnega telefona Samsung Galaxy S7. To so »dokazali« tudi z videoposnetkom, ki je na voljo za ogled na spodaj oziroma na spletnem naslovu bit.ly/Samsung-Galaxy-S7-Video.

Poleg videoposnetka so zanesenjaki spletnega portala Android Authority razkrili še nekaj podrobnosti o težko pričakovanem mobilnem telefonu Samsung Galaxy S7. Novost naj bi bila združljiva s standardoma IP68 ali IP67, kar pomeni, da bo odporna tako proti prahu kot na vodo). Za zajem kakovostnih fotografij bo na voljo digitalni fotoaparat ločljivosti 12 milijonov slikovnih točk, za dolgo avtonomijo delovanja pa bo poskrbela baterija kapacitete 2.800 miliamper ur. Za polnjenje baterije in prenos podatkov pa je bilo poskrbljeno s praktičnim vmesnikom USB Type-C, ki je na obeh straneh enak.

Preostale govorice glede strojne opreme pametnih mobilnih telefonov Samsung Galaxy S7 (5,1 palčni zaslon) in S7 Edge (5,5 palčni zaslon) pa se niso spremenile. Za preračunavanje podatkov naj bi novosti uporabljali procesor Exynos 8 Octa oziroma Snapdragon 820, kar bo seveda odvisno predvsem od področja, kjer se bosta tržila. Preostala strojna oprema pametnih mobilnih telefonov Galaxy S7 in Galaxy S7 Edge pa naj bi obsegala še sistemski pomnilnik kapacitete štirih gigabajtov, za tako imenovane selfije pa naj bi bila na voljo relativno nadvse kakovostna spletna kamera ločljivosti petih milijonov slikovnih točk.


Prijavi napako v članku