Telefoni
14.07.2013 11:18

Deli z drugimi:

Share

Samsung Galaxy Prevail 2: Superpoceni mobilnik za začetnike

Podjetje Boost Mobile kot prvo ponudilo v prodajo mobilnik Samsung Galaxy Prevail 2, ki za izjemno nizko ceno ponuja dovolj zmogljivo strojno opremo tudi za zahtevnejša opravila. Novost je zato kot nalašč za tiste, ki se prvič »spuščajo« v svet pametnih mobilnih telefonov.
Samsung Galaxy Prevail 2 nas kljub nizki ceni ne bo zlahka pustil na cedilu!
Samsung Galaxy Prevail 2 nas kljub nizki ceni ne bo zlahka pustil na cedilu!

Ameriški nizkocenovni ponudnik storitev mobilne telefonije Boost Mobile je uporabnike prijetno presenetil s pametnim mobilnim telefonom Samsung Galaxy Prevail 2, ki za izjemno nizko ceno ponuja veliko. Novi mobilnik južnokorejskega giganta je namreč v prosti prodaji na voljo že za preračunanih 140 evrov, v zameno pa kupci dobijo napravo opremljeno s 4-palčnim (10,2-centimetrskim) zaslonom ločljivosti WVGA in procesorjem frekvence 1,4 gigaherce, ki je kos tudi nekoliko zahtevnejšim nalogam.

Pametni mobilni telefon Samsung z mobilnim operacijskim sistemom Android 4.1.2 Jelly Bean se lahko »pobaha« še z digitalnim fotoaparatom ločljivosti pet milijonov točk, spletno kamero ločljivosti 1,3 milijona točk, navigacijskim sistemom GPS, brezžičnima povezavama Wi-Fi in Bluetooth 4.0 ter baterijo zmogljivosti 1.750 miliamper ur. Mnogi poznavalci so prepričani, da je pametni mobilni telefon Samsung Galaxy Prevail 2 kot nalašč za tiste, ki se prvič »spuščajo« v svet pametnih mobilnih telefonov, saj za relativno nizko maloprodajno ceno ponuja dovolj zmogljivo strojno opremo.

Trenutno žal še ni podatka o tem, ali bo novinec kdaj naprodaj tudi pri nas. Če bo Samsung Galaxy Prevail 2 zašel v Slovenijo, pa bi morali zanj odšteti okoli preračunanih 180 evrov.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku