Računalništvo, telefonija
18.07.2017 06:49

Deli z drugimi:

Share

Samsung Galaxy Note 8 bi lahko kupili že konec avgusta!

Od pametnega telefona Samsung Galaxy Note 8 se pričakuje veliko!
Od pametnega telefona Samsung Galaxy Note 8 se pričakuje veliko!

Pri podjetju Samsung se po neuradnih informacijah pospešeno pripravljajo na predstavitev novega modela pametnega mobilnega telefona družine Galaxy Note, in sicer Galaxy Note 8. Pametni telefon predstavlja najbolj zmogljiv model iz Samsungove ponudbe in pri južnokorejskem gigantu ga bodo najverjetneje predstavili v drugi polovici avgusta. Trenutno kaže na to, da bo novost ugledala luč sveta že 23. avgusta letos, ob predstavitvi pa bo zanimiv pametni mobilni telefon mogoče tudi prednaročiti.

Na spletu se sicer Že dalj časa špekulira, da bo prihajajoči pametni mobilni telefon Galaxy Note 8 za prikazovanje slik uporabljal visokokaovostni zaslon Super AMOLED s kar 16-centimetrsko (6,3-palčno) diagonalo z razmerjem stranic 18,5 proti 9. Prav tako naj bi bil primeren za zajemanje kakovostnih fotografij in videoposnetkov, saj naj bi bil opremljen z dvema kakovostnima fotoaparatoma ločljivosti 12 milijonov slikovnih točk in kakovostnimi optičnimi lečami, ki bodo postavljanje vodoravno. Na levi strani bomo našli še zmogljive bliskavice LED in merilnik srčnega utripa. Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy Note 8 naj bi prinesel še baterijo, zmogljivosti 3.000 miliamper ur, in digitalno pero S-Pen z novimi možnostmi, kot na primer možnost prevajanja celotnih stavkov, menjave valut in prikazovanja ročno napisanih sporočil na zaslonu telefona.

Več o težko pričakovanem pametnem mobilnem teflonu Samsung Galaxy Note 8 bo torej znanega že konec avgusta. Mi vas bomo o tem seveda takoj obvestili.


Prijavi napako v članku