Telefoni
Računalništvo, telefonija
Telefonija
09.05.2022 15:41

Deli z drugimi:

Share

Samsung Electronics prvič gosti 6G forum

Na majski dogodek podjetje vabi priznane akademike in strokovnjake iz industrije.

Družba Samsung Electronics je minuli mesec objavila načrte za gostovanje prvega Samsung 6G foruma, ki bo potekal 13. maja 2022. Spletna prijava za prihajajoči dogodek se je že začela in traja do dneva dogodka, prijavite se lahko na spletni strani, kjer so dostopne tudi vse ostale informacije. Po elektronski pošti bodo poslana obvestila o posodobitvah urnika dogodka, registrirani udeleženci pa lahko na spletni strani pred vsako sejo pustijo vprašanja, z oddajanjem pa bodo začeli ob 2. uri zjutraj po našem času.

Na Samsung 6G forumu, ki bo potekal pod geslom »Naslednja hiperpovezana izkušnja za vse.« (The Next Hyper-Connected Experience for All.), se bodo zbrali vodilni svetovni strokovnjaki s področja komunikacijskih tehnologij naslednje generacije iz akademskih krogov in industrije, da bi poglobljeno razpravljali o prihodnosti tehnologij, ki bodo do leta 2030 prispevale k pomembnim spremembam na vseh področjih.

Forum bo razdeljen na dve seji. Prenos v živo bo potekal prek spletnega kanala YouTube družbe Samsung. Vsako zasedanje bo sestavljeno iz predavanj sodelujočih strokovnjakov, ki jim bo sledila razprava v obliki okrogle mize.

»Veseli nas, da bomo gostili naš prvi forum, namenjen izključno izmenjavi znanja in spoznanj o tehnologiji 6G ter širjenju naše vizije. Poleg Samsung AI Forum in Samsung Security Tech Forum, ki ju vsako leto organiziramo pod imenom Samsung Tech Forum, bo ta novi Samsung 6G Forum še okrepil naš položaj na tem področju. Veselimo se, da bomo s kolegi, strokovnjaki in vsemi, ki jih zanima komunikacijska tehnologija naslednje generacije, razpravljali o povezanih ključnih temah,« je dejal Sebastian Seung, predsednik in vodja podjetja Samsung Research.

Družba Samsung Research, ki deluje kot napredno raziskovalno in razvojno središče družbe Samsung Electronics, vodi razvoj prihodnjih tehnologij za oddelek DX (Device eXperience) družbe.

Časovnica Samsung 6G foruma

Jutranji del – 6G Air Interface (2:00-5:10 po našem času) / (9:00-12:10 KST)

Zgodnje jutranje zasedanje se bo začelo z uvodnimi besedami Sebastiana Seunga, predsednika in vodje oddelka Samsung Research. Na temo “6G Air Interface” bodo s poglobljenimi strokovnimi predavanji sodelovali Jeffrey Andrews, profesor na Univerzi Teksas v Austinu, Charlie Zhang, višji podpredsednik pri Samsung Research America, Takehiro Nakamura, višji podpredsednik in generalni direktor laboratorijev 6G pri NTT DOCOMO, in John Smee, višji podpredsednik za inženiring pri Qualcomm Technologies, Inc. Sledila bo panelna razprava, ki jo bo vodil Juho Lee, sodelavec pri Samsung Research.       

Popoldanski del – Inteligentno omrežje za 6G (6:10-9:10 po našem času) / (13:10-16:20 KST)

Na t.i. popoldanskem delu, ki bo v našem dopoldanskem času, bodo o inteligentnem omrežju za 6G spregovorili Tarik Taleb, profesor na univerzi Oulu na Finskem, SeungJoo Maeng, magister na oddelku Networks Business v družbi Samsung Electronics, Byonghyo Shim, profesor na nacionalni univerzi v Seulu, in Shi Jin, profesor na jugovzhodni univerzi na Kitajskem. Temu zanimivemu predavanju bo sledila panelna razprava, ki jo bo vodil Sunghyun Choi, izvršni podpredsednik in vodja raziskovalnega centra za napredne komunikacije pri Samsung Research.

Za več informacij o forumu Samsung Tech Forum obiščite spletno stran Samsung Research na naslovu https://research.samsung.com/events.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Samsung televizorji Samsung telefoni Samsung

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več
Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
O podjetju Si splet V podjetju Si splet d. o. o. od leta 2001 tržimo varnostne rešitve na področju informacijskih tehnologij. V letu 2003 smo pridobili ekskluzivno partnerstvo ... Več