Računalništvo, telefonija
28.11.2018 11:31
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

S spletnim naročilom kredita do pametnega doma

Ste tudi vi kdaj sanjali o pametnem domu, kjer lahko naprave in stvari upravljate iz udobja vašega kavča? Sanje so že postale realnost, utegnejo pa tehnološko napredne radosti stati nekaj več denarja, a rešitev je tu. Z naročilom Ekspres kredita prek spleta lahko uresničite vaše sanje.
S spletnim naročilom kredita do pametnega doma
S spletnim naročilom kredita do pametnega doma

Razvoj tehnologije v domove prinaša stvari, ki lahko lajšajo življenje. Pametno pohištvo in bela tehnika prek različnih aplikacij z vami komunicirajo, vi pa udobno nameščeni na kavč z njimi upravljate in jih nadzirate.

Globalni igralci kot so Amazon, Apple, Google in drugi, vedno več pozornosti namenjajo pametnim pomočnikom, ki poenostavljajo uporabniško izkušnjo, hkrati so odlični poslušalci, čeprav njihov odgovor vedno ni najbolj pameten. Priskočijo vam na pomoč, ko niste najbolj razpoloženi, da bi opravili določeno opravilo. Pametnemu pomočniku z glasovnim ukazom lahko naročite, da pokliče ali pošlje sporočilo želeni osebi, ugaša in prižiga luči, uredi rezervacijo za večerjo, predlaga dobre filme in glasbo ali uresniči kakšno drugo željo.

Še bolj priročne so pametne naprave, ki pomagajo pri hišnih opravilih. Robotski sesalnik na primer. Če vas moti hrup, ki ga oddaja pri svojem opravilu, lahko z njim upravljate oziroma nadzorujete iz delovnega mesta, sprehoda ali kjerkoli že ste. Se s počitnic radi vrnete v čist dom?

Pametne konvencijske pečice so idealna za vse, ki ne najdete časa za peko in kuhanje. Jed vstavite v pečico, nato se zgodi čarovnija. Kamera, pridobljeni podatki in umetna inteligenca pripomorejo, da pečica sama speče obrok. Vse ukaze, kako naj bo jed spečena, pogreta, skuhana, izvedete prek pametnega pomočnika oziroma aplikacije. Peko ali kuho spremljate nato na aplikaciji prek kamere in drugih informacij. Na koncu ste opozorjeni, da je hrana pripravljena.

Proizvajalci pohištva so vedno bolj usmerjeni v produkte, primerne za pametni dom. Mizice in nočne omarice že podpirajo funkcionalnost brezžičnega napajanja, nekatere imajo vgrajen avdio sistem. Na pametni napravi le izberete glasbo. Še bolj dodelani in tudi dražji, so kavči. Pametni stoli vas na primer opozarjajo na pravilno sedenje, da vas ne bo bolela hrbtenica. Nekateri omogočajo tudi masažo. Pametne naprave imajo še številne druge funkcionalnosti. Nekatere sporočajo, kdaj je v prostoru slab zrak, kdaj morate spiti kozarec vode in tako dalje.

Pametne postelje skrbijo za boljši spanec. Pridobljeni podatki omogočajo, da se potrebe prilagodijo vašim željam. Ker je vzmetnica prilagodljiva na obeh straneh postelje, pari nimajo več težav z udobnim spanjem, saj se vzmetnica prilagodi vsakemu posebej. Nekatere postelje imajo vgrajeno tehnologijo, ki prilagajajo temperaturo. Poleti vam ni vroče, pozimi pa vas ne zebe.

Nova tehnologija vas sicer lahko udari po žepu, po drugi strani pa vam lahko lahko zelo olajša vaš vsakdan. V pomoč vam je lahko Ekspres kredit Sberbank banke, ki ga lahko naročite prek spleta, brez obiska banke, iz pametne naprave. Na udobnem kavču izpolnite obrazec in pripravite ustrezne dokumente. Z vso potrebno dokumentacijo boste obiskali izbrano Sberbank poslovalnico, kjer boste Ekspres kredit sklenili takoj (ob pogoju, da je dokumentacija popolna in vaša kreditna sposobnost omogoča odobritev). V treh urah po podpisu pogodbe bonakazilo kredita izvedeno.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Sberbank banka d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri Sberbank banka d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Sberbank logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Sberbank banka d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku