Sberbank banka d.d.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • Dunajska cesta 128a, 1000 Ljubljana
  • 080 22 65
  • info@sberbank.si
  • www.sberbank.si/
  • Ponedeljek - petek: 8.30 - 13.00 in 14.30 - 16.30
Davčna št.:
SI 41561767
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5496527
Transakcijski račun:
SI56 3090 9009 1000 083
Osnovna dejavnost:
K64.190 Drugo denarno posredništvo

Izbira banke je pomembna odločitev. S Sberbank banko, ki vam zna prisluhniti in svetovati, bo dobro poskrbljeno za vas in vaše finance, izognili se boste marsikateri nevšečnosti, nenazadnje pa s premišljeno izbiro banke lahko tudi znatno prihranite.

Sberbank je sodobna in zanesljiva banka, ki prisluhne vašim željam in potrebam. Imajo 12 poslovalnic v vseh večjih slovenskih mestih, kjer zaposlujejo več kot 360 strokovnjakov.


Sberbank: banka za ljudi

Februarja 2012 se je skupina Volksbank International pridružila skupini Sberbank in to je bil začetek novega obdobja modernizacije. Pozornost so posvetili strankam, kar dokazuje indeks zadovoljstva strank, ki je precej nad slovenskim povprečjem.

Sberbank želi graditi odlične odnose s strankami, jih pritegniti in tudi obdržati. Zato nenehno nadgrajuje ponudbo produktov in storitev ter ponuja nove kanale za komunikacijo, saj želi, da se stranke počutijo kot doma.

Da so banka za ljudi, dokazujejo tudi njihova vlaganja v promocijo slovenskega športa. Sberbank je ponosni pokrovitelj slovenske nordijske reprezentance – skakalcev in smučarskih tekačev. Podpirajo tudi odbojko na mivki in nekaj odmevnejših športnih projektov v Sloveniji.


Sberbank: banka, ki vam svetuje

Pri Sberbank so se odločili razvoj usmeriti v napredne digitalne bančne poti. S tem vam prihranijo obisk poslovalnice in olajšajo bančna opravila, saj lahko bančne storitve opravljate od kjerkoli in kadarkoli. Z uporabo spletne banke eSberbank SI in mobilne banke mSberbank SI tako prihranite svoj čas in denar. Naj naštejemo nekaj najpogostejših primerov:

Za prikaz prometa, pregleda stanja na računu ali kreditnih karticah je bil včasih potreben obisk poslovalnice. Z uporabo spletne ali mobilne banke to zdaj lahko storite z enim klikom.

Za podrobnejše informacije so na voljo različni filtri, s pomočjo katerih hitreje najdete posamezno transakcijo.
Plačevanje položnic še nikoli ni bilo tako ugodno in enostavno, saj vam je v mobilni banki na voljo funkcija »Slikaj in plačaj«. Osebo, s katero pogosto poslujete, lahko enostavno shranite med plačilne predloge in tako bodo pri naslednjem plačilu podatki že izpolnjeni.

V spletni banki lahko brez obiska poslovalnice sklenete depozit, naročite limit na računu, poskrbite za varnost vaših kartic z vklopom storitve varnostni SMS ali brezplačno aktivirate mobilno banko.

Pri potrjevanju spletnih nakupov vam dodatno varnost zagotavlja varnostni SMS žeton, pa tudi sicer je za varnost vaših financ poskrbljeno z najsodobnejšimi varnostnimi mehanizmi in tehnologijami.

Banka digitalno prihodnost gradi tudi s povezovanjem z različnimi slovenskimi finteh podjetji, kot sta mBills in Toshl.


Urejene osebne finance za vsakogar

Če ste tudi vi med tisoči Slovencev, ki želijo urediti svoje osebne finance, pa ne veste, kje in kako bi se tega lotili, za začetek priporočamo obisk portala Sberbank finančni nasveti. Tam boste našli vedno sveže vsebine z nasveti glede varnosti in upravljanja s financami.

Kupujete nov dom?

Sberbank_zunanjost_Dunajska, Ljubljana

Potem zagotovo potrebujete kredit. Na voljo imate ugodne potrošniške kredite, stanovanjske kredite ali hitre kredite za vse vaše male in velike želje. S Sberbank krediti si lahko privoščite več. Ostalo ponudbo si lahko ogledate na Sberbank krediti.

Za več informacij obiščite spletno stran banke.


Deli z drugimi: