Računalništvo, telefonija
24.01.2011 13:40

Deli z drugimi:

Share

S HP in Rossignolom ste edinstveni na snegu in v pisarni

HP predstavlja notesnika, ki ju je – v omejeni izdaji – naredil v sodelovanju z Rossignolom, lifestyle blagovno znamko, priljubljeno med športnimi navdušenci. HP Pavilion dv6 Rossignol Edition v izvedbi Attraxion VIII Echo za ženske in Freeride S7 za moške prinaša izkušnjo oblikovanja, tveganega športnega duha navdušencev nad zimskimi športi in napredno tehnologijo. Notesnika sta namenjena vsem, ki radi izražajo svoj smisel za stil in se pri tem neomejeno zabavajo.
HP Pavilion dv6 Rossignol Edition
HP Pavilion dv6 Rossignol Edition

HP Pavilion dv6 Rossignol Edition je zasnovan na predhodniku HP Pavilion dv6, od programske opreme pa bi izpostavili: operacijski sistem Windows® 7 Home Premium, procesor Intel® Core™ i3 ali i5, delovni pomnilnik 4 GB DDR3, trdi disk 640 GB, grafično kartico AMD Radeon, zapisovalnika DVD ali blue ray. 15,6-inčni zaslon je visokoločljiv z osvetlitvijo ekrana LED BrightView. Za komunikacijo poskrbijo vgrajena spletna kamera HP TrueVision z digitalnim mikrofonom, zvočniki Dolby Advance Audio, brezžični vmesnik, Bluetooth in LAN. Fotografije in videoposnetke lahko izboljšate v programu Adobe® Photoshop® Elements ali Premiere® Elements.

HP in Rossignol združujeta težnja po vodilni vlogi na njunih področjih in strast do inovacij, zato je oblika obeh modelov HP Pavilion dv6 Rossignol Edition izstopajoča. Iz visokokakovostnih materialov narejena preprosta in čista oblika je obogatena z ekskluzivnima vzorcema, ki ju je navdihnilo tvegano življenje smučarskih fanatikov na zasneženih gorskih strminah. Oba se pojavljata tudi na smučeh Rossignol za zahtevnejše smučarje.

Ženskam namenjeni model notesnika HP Pavilion dv6 Rossignol Edition Attraxion VIII Echo so navdihnile smuči Rossignol Attraxion VIII Echo for Life, izvedene v prevladujoči modni kombinaciji roza in sive; vzorec cvetlic iz papirja je narejen iz recikliranega materiala. Rossignolov program smuči Echo for Life je usmerjen v ekologijo, zato pri njegovi proizvodnji uporabljajo naravne in reciklirane materiale, sam postopek pa je usmerjen v varčevanje z njimi oziroma njihovo učinkovitejšo porabo.

Moški model notesnika HP Pavilion dv6 Rossignol Edition Freeride S7 pokriva enak vzorec kot smuči Rossignol Freeride S7. Obogatene so z grafiko Space Junk, pod katero se je podpisala mlada ameriška umetnica Caia Koopman. Njene stvaritve izhajajo iz okolij skateboardanja in snowboardanja, po katerih se rada giblje, nanje pa vpliva tudi dogajanje v kulturi, politiki, okoljevarstvu, sociologiji in sanjah. Tako se nenehno giblje med realnostjo in fikcijo, pri čemer je še posebno izraženo njeno občudovanje narave.

V ujemajočem se vzorcu sta na voljo tudi zaščitni torbici za notesnika, uporabnik pa si bo lahko naložil enega od treh ekskluzivnih ozadij z motivi življenja na snegu. Ob nakupu dobi notesnik v reciklirani embalaži, potiskani s črnilom na osnovi soje in vode.

Tako tudi notesnik postaja zanimiv modni dodatek oziroma močno sredstvo za izražanje lastnega stila. HP Pavilion dv6 Rossignol Edition poskrbi, da vaš slog ostaja edinstven, in obenem omogoča izvirno izkušnjo oblike, zvoka in barv.

Priporočena cena za model za ženske je 799 evrov in za moške 849 evrov. Modela Pavilion dv6 Rossignol Edition ekskluzivno prodajajo v trgovinah Big Bang.


Prijavi napako v članku