Strojna oprema
06.02.2008 09:38
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ruckus ZoneFlex – multimedijski WiFi sistem

Ruckus ZoneFlex je centralizirano upravljani, visoko zmogljivi multimedijski WiFi sistem, ki ga sestavljajo zmogljive multimedijske dostopne točke (ZoneFlex 2925, 2942), WiFi extender (ZoneFlex 2925LMG) in centralizirana kontrolna enota (ZoneDirector 1000). Naprave omogočajo izgradnjo visoko zmogljivih WLAN omrežij, namenjenih uporabi v srednje velikih podjetjih (SME), letališčih, hotelih, šolah ter ostalih objektih z velikim številom odjemalcev. Omogočena je implementacija naprednih in popolnoma varnih brezžičnih poslovnih omrežij, z unikatno podporo za brezžični IP-video in “Voice over Wi-Fi.” Glavne prednosti sistema so izredno enostavna avtomatizirana namestitev in upravljanje, vgrajena zmogljiva Wi-Fi antenska tehnologija Network BeamFlex in popolna varnost z integrirano avtentifikacijsko bazo “Dynamic Pre-Shared Key”.

BeamFlex je prva pametna MIMO antenska tehnologija, ki omogoča avtomatično usmerjanje Wi-Fi signalov ter iskanje optimalnih poti za njihov prenos. Tako omogoča popoln brezžični prenos IPTV signala od modema ali usmerjevalnika do “SetTopBox-a”.

SmartCast je prva in edina programska tehnologija za upravljanje brezžičnega prometa, ki omogoča klasifikacijo in optimizacijo multimedijskega prometa preko standardnega 802.11 omrežja.

Network BeamFlex je visoko zmogljiva antenska tehnologija, ki ima v svojem jedru vgrajena najnovejša spoznanja s področji inteligentnih antenskih vzorcev, mehanizmov za kvaliteto (QoS), upravljanja z RF signali in “Wi-Fi Meshinga”. Z njihovo pomočjo omogoča velik domet in zanesljivost brezžičnega signala.


Prijavi napako v članku