Računalništvo, telefonija
10.12.2020 13:19
Posodobljeno 8 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Robotski sesalnik Xiaomi zdaj na voljo za 152,99 evra

Zakaj bi zapravljali čas s sesanjem, če lahko namesto nas to opravi robotski sesalnik.
Robotski sesalnik Xiaomi Mijia G1
Robotski sesalnik Xiaomi Mijia G1

Robotski sesalnik – sliši se odlično. Če ima sesalnik tudi funkcijo brisanja tal z vlažno krpo, toliko bolje. Zdaj lahko oboje namesto vas opravi robotski sesalnik Xiaomi Mijia G1.

Robotski sesalnik Xiaomi Mijia G1 se lahko pohvali s sesalno močjo 2200Pa. Glede na podlago lahko prilagaja moč, izbira pa med štirimi stopnjami. Vse zato, da tla posesa optimalno. Za njegovo napajanje skrbi 2500 mAh baterija, ki omogoča 90 minut delovanja. Prav tako je sesalniku priložen 200 ml rezervoar za vodo, ki poskrbi, da Xiaomi Mijia G1 z odliko očisti in pomije vse vrste tal.

Robotski sesalnik je povezljiv s pametnim telefonom, in sicer preko aplikacije Mijia APP, ki omogoča daljinsko upravljanje, pregled stanja v realnem času in še veliko več.

Robotski sesalnik Xiaomi Mijia G1 je visok le 82 milimetrov, zato se bo podal tudi pod kakšno od tal dvignjeno posteljo, omaro ali sedežno garnituro ter očistil vsak kotiček vašega stanovanja ali hiše. Tudi kakšen malo višji prag v vašem domu mu ne bo predstavljal težav. Pri Xiaomiju pravijo, da lahko prečka ovire do višine 17 milimetrov. Ko bo delo opravil, bo našel polnilno postajo in se napolnil za nadaljnjo uporabo.

Več lahko preberete NA POVEZAVI spletne trgovine TomTop, kjer lahko robotski sesalnik tudi naročite. V posebni akcijski ponudbi so njegovo ceno oklestili na 152,99 evra.

Za izdelek tudi ne boste plačali ne poštnine ne carinskih dajatev (duty free), saj vam bo poslan neposredno iz skladišča v evropskega skladišča.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več
Srebrni partner

Editor d.o.o.

Velika pot 29, 5250 Solkan, Tel: 08 200 17 70
Družba Editor že več kot 15 let razvija rešitve za digitalno preobrazbo podjetji. Našim strankam in poslovnim partnerjem nudimo celovit nabor integriranih rešitev za spletno ... Več
Zlati partner

IMEDIA GSM d.o.o.

Prvomajska ulica 39, 5000 Nova Gorica, Tel: 08 205 86 61
Mishop.si je spletna trgovina, specializirana za prodajo električnih aparatov znamke Xiaomi (posebej pametnih telefonov, pa ne samo teh) na slovenskem območju. Storitve: - naročila ... Več
Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več