Življenjski slog
06.06.2024 13:06
Posodobljeno 6 dni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Robotski sesalnik, ki tla tudi pomije, za 299 evrov

Robotski sesalniki so nepogrešljiv del sodobnih gospodinjstev. ROIDMI EVE Max združuje visoko zmogljivost, napredne funkcije in pametno upravljanje, da olajša vsakodnevno čiščenje.
Foto: Roidme
Foto: Roidme

ROIDMI EVE Max je opremljen z visokozmogljivim motorjem, ki zagotavlja kar 5000 Pa sesalne moči. Inovativna integrirana krtača v obliki valja z gumijastimi ščetinami zmanjšuje zapletanje las in omogoča učinkovito čiščenje različnih površin. Kaj pa pomivanje tal? S hitrostjo 320 obratov na minuto posnema človeško ročno brisanje tal in odstrani tudi trdovratne madeže, kot so suhe kavne lise.

Samodejno dvigovanje krpe

Ena izmed najboljših lastnosti robotskega sesalnika in pomivalca tal ROIDMI EVE Max je samodejno dvigovanje krpe, ko zazna preprogo, kar preprečuje njeno močenje. Prav tako se krpica dvigne ob vstopu in izstopu iz osnovne postaje, s čimer prepreči praske in umazanijo. Ta funkcija omogoča tudi samodejno dvigovanje v načinu čistega sesanja, kar odpravi potrebo po ročnem odstranjevanju same krpe.

Postaja, ki sesalnik po vsakem sesanju izprazni

ROIDMI EVE Max se ponaša s 3-litrskim zbiralnikom prahu, ki omogoča zbiranje smeti do okoli 75 dni. Z optimiziranim zračnim kanalom zagotavlja, da se prah ne razprši po okolici. Inovativna ionska tehnologija za dezodoriranje in antibakterijska zaščita odpravljata neprijetne vonjave iz ostankov hrane.

Prilagodljivo dovajanje vode

S tremi nivoji prilagoditve dovajanja vode ROIDMI EVE Max omogoča optimalno vlažnost krpe. Za manjše madeže je dovolj manjša količina vode, za trdovratne madeže pa večja.

Sočasno sesanje in pomivanje

Zmožnost sočasnega sesanja in pomivanja omogoča, da robotski sesalnik ROIDMI EVE Max zares temeljito očisti trdovratno umazanijo. Ta funkcija zadovolji vsakodnevne potrebe po čiščenju in zagotavlja globinsko čistočo.

Z baterijo kapacitete 5200 mAh lahko ROIDMI EVE Max deluje do 250 minut, kar zadostuje za čiščenje površine do 250 kvadratnih metrov v enem ciklu. Ta dolga avtonomija je idealna za večje domove in prostore. 

Pametno upravljanje preko aplikacije

ROIDMI EVE Max podpira upravljanje preko aplikacij Google Assistant, Alexa in Mi Home APP, kar omogoča enostavno in priročno upravljanje na daljavo. Uporabniki lahko nastavijo urnike čiščenja, prilagodijo nastavitve in spremljajo stanje čiščenja kar preko svojih pametnih telefonov.

Sesalnik in pomivalec tal ROIDMI EVE Max je na spletni strani Geekbuying, če vpišete kodo NNNXMEVEMRB, zdaj na voljo za 299 €. Več informacij in naročilo TUKAJ.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Geekbuying.
Vas zanima več iz te teme?
robotski sesalniki robotski pomivalci tal


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več