Računalništvo, telefonija
Življenjski slog
16.06.2023 07:00

Deli z drugimi:

Share

Roborock S7 Max Ultra: robot v pravem pomenu besede

Roborock S7 Max Ultra je izjemno zmogljiv in inovativen robotski sesalnik, ki ponuja vrsto naprednih funkcij. Z njegovo pomočjo bo vaš dom vedno svež, čist in brezhiben.

Sistem toplotnega sušenja zraka ohranja metlo in pomivalno korito brez neprijetnih vonjav. Samodejno pranje metle s 735 vrtljaji na minuto in dvosmernim gibanjem zagotavlja temeljito čiščenje med in po opravkih. 2,5-litrska vrečka za prah omogoča do 7 tednov uporabe brez ročnega praznjenja, kar olajša vzdrževanje. Samodejno polnjenje vodnega rezervoarja s strani baze omogoča doseganje maksimalne površine pomivanja do 300 m².

Sesalnik je opremljen s 5500 Pa ekstremno močnim sesanjem, ki učinkovito odstranjuje prah in umazanijo s preprog ter različnih vrst tal za vrhunsko čiščenje doma. VibraRise® sistem pomivanja omogoča visokohitrostno čiščenje s 3000-kratnim utripanjem na minuto, kar zagotavlja temeljito in bleščeče čiste talne površine.

Roborock S7 Max Ultra se ponaša z reaktivno tehnologijo za izogibanje oviram, ki s pomočjo senzorjev preprečuje morebitne nevarnosti med čiščenjem. Navigacijski sistem PreciSense® LiDAR in večnivojsko kartiranje hitro ustvarita podrobne zemljevide za optimizirano čiščenje vašega doma.

S hitrim in polnjenjem v času nizke porabe je ta sesalnik pripravljen nadaljevati čiščenje hitro in učinkovito. Poleg tega lahko prilagodite čiščenje glede na svoje potrebe s prilagojenimi urniki čiščenja in nastavitvami za določena območja v hiši. Roborock S7 Max Ultra je popolna izbira za maksimalno udobje in čistočo vašega doma.

Robotski sesalnik Roborock S7 Max Ultra je lahko vaš na spletni strani GeekBuying za ugodnih 949 €. Akcija traja omejen čas, zato se splača pohiteti. Če uporabite našo povezavo, boste ob nakupu prejeli še 8 brezplačnih dodatkov. V nasprotnem primeru jih boste dobili 3.

V tej posebni razprodaji GeekBuying ponuja tudi posebne kovance G-coin. Če jih zberete 10, boste dobili dodatnih 10 dolarjev popusta. Registracija vam prinese 2 kovanca, prijava na novice 3 kovance in namestitev GeekBuying aplikacije 5 kovancev.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
robotski sesalniki


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več
Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več