Računalništvo, telefonija
08.02.2006 08:12

Deli z drugimi:

Share

RiSK 2006 – konferenca o elektronski varnosti

Podjetje REAL security organizira konferenco o elektronski varnosti, ki bo 22. in 23.2 2006 v kongresnem centru Habakuk v Mariboru.

REAL security d.o.o., specializiran distributer in zastopnik rešitev za elektronsko zaščito podjetij TREND MICRO, ISS, WEBSENSE, Symantec-Veritas, Stonesoft, VASCO in drugih svetovno priznanih podjetij, prireja letno konferenco o elektronski varnosti RiSK 2006.

Namen konference je prikazati aktualne težave in nevarnosti v okviru elektronskega poslovanja. Na konferenci bodo predavali tuji strokovnjaki, ki bodo pokazali kakšne so današnje resnične nevarnosti in tudi metode za odpravljanje teh težav. Predavanja bodo večinoma v angleškem jeziku in deloma tudi v slovenskem.

Konferenca je namenjena vodjem informatike, varnostnim inženirjem kot tudi direktorjem podjetij, saj je današnja uspešnost podjetij na trgu tesno povezana tudi z neprekinjenim in nemotenim poslovanjem podjetij. Dandanes zaščita pred računalniškimi virusi in s požarnimi pregradami ne zadostuje več za nemoteno delovanje podjetij. Veliko je poskusov vdorov v omrežja, kraj identitet, kraj uporabniških imen in gesel, zlorab internetnih servisov v podjetjih, izpadov strežnikov in izgub podatkov do industrijske vohunjenja pa tja do neželene pošte oz. spama, ki ovirajo poslovanje vsakega podjetja.

“Konferenco RiSK 2006 smo organizirali na željo nekaterih podjetij in partnerjev ter z željo, da prizadevanja slovenskih podjetij v boju proti škodljivi kodi (računalniški virusi, trojanski konji, vohunski programi) in drugimi nevarnostmi Interneta podpremo z rešitvami in tehnično pomočjo. Veseli nas, da smo uspeli privabiti veliko število tujih predavateljev, ki bodo svoja spoznanja delili z udeleženci konference tako v formalnem delu s predavanji, kot tudi na okrogli mizi, katere glavna tema je nivo zaščite, ki bo nosila naziv “Do kakšne mere zaščiteni?” je še dodal direktor podjetja REAL security d.o.o. Renato Uhl.


Prijavi napako v članku