Igre
09.02.2010 11:50

Deli z drugimi:

Share

Revolucionarni pristopi, ki usmerjajo kariere novih generacij

Igra je dostopna širokemu krogu mednarodnih študentov, hkrati pa pristop odgovarja potrebam in pričakovanjem nove, spletne generacije.
Igra je dostopna širokemu krogu mednarodnih študentov, hkrati pa pristop odgovarja potrebam in pričakovanjem nove, spletne generacije.

L’Oreal

je danes predstavil novo poslovno igro Reveal, s pomočjo katere lahko študentje odkrijejo svojo idealno profesionalno pot. Spletna igra Reveal je namenjena študentom z najrazličnejših področij, saj služi kot pedagoško orodje vsem, ki jih zanima celovit vpogled v svoje sposobnosti in kakovosten karierni namig.

Reveal predstavlja svež pedagoški pristop k profesionalnemu razvoju študentov. Igra poziva študente, da odigrajo vlogo pripravnika v managementu in »razkrijejo« svoj profesionalni profil. Skupina L’Oreal je v igri poustvarila stimulativni, multikulturni kontekst, v katerem dejansko deluje, ter tako študentom omogočila, da v celoti izrazijo svojo kreativnost. Ponuja jim pedagoške vsebine z različnih področij (raziskave in razvoj, marketing, prodaja, finance …) ter jih vodi skozi prve korake v njihovem profesionalnem razvoju.

Igra je dostopna širokemu krogu mednarodnih študentov, hkrati pa pristop odgovarja potrebam in pričakovanjem nove, spletne generacije. »Kot pionir na področju inovacij je L’Oreal ponosen, da lahko ponudi možnosti za novo generacijo študentov. Verjamemo, da je del naše odgovornosti pomagati mladim z najrazličnejših področij, ko začenjajo raziskovati karierne možnosti,« je ob predstavitvi igre Reveal poudaril François de Wazières, L’Oréal-ov direktor za mednarodno pridobivanje novih kadrov.

Na področju človeškega potenciala ima skupina L’Oreal tri prioritete: zaposlovanje najboljših talentov, promoviranje raznolikosti in osredotočenost na razvoj in napredek zaposlenih. Reveal tako utrjuje model odgovornega rekrutiranja novih kadrov in cilja na različne profile z vsega sveta.

L’Oreal ponuja privlačno delovno okolje po meri novih generacij: podjetniško, inovativno, fleksibilno, zahtevno in visoko učinkovito okolje, osredotočeno na individualni napredek. Različne raziskave kažejo, da je skupina L’Oreal priljubljena izbira za mlade diplomante, ki začenjajo mednarodne in raznolike kariere. Da bi se tej ciljni skupini približal, je razvil številne inovativne tehnike, kot so mednarodne poslovne igre in skupine v spletnih družbenih medijih.


Prijavi napako v članku