Telefoni
28.06.2012 09:00
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Revolucionarna Googlova očala že prihodnje leto

Očala, ki bodo za vedno spremenila naš pogled na svet!
Očala, ki bodo za vedno spremenila naš pogled na svet!

Ko je podjetje Google na konferenci Google I/O predstavilo svoja visokotehnološka očala Glasses, je obiskovalcem konference zastal dih. Gre namreč za izdelek, kakršnega svet še ni videl. Da Google veliko stavi na visokotehnološka očala Glasses, je nakazal že Sergey Brin, soustanovitelj podjetja Google. Ta je namreč udeležencem konference Google I/O kot prvi predstavil njihov nov izdelek v živi modri barvi, ki ga ni bilo mogoče spregledati.

Google je obiskovalce konference Google I/O navdušil na način, da jim je predstavil delovanje visokotehnoloških očal Glasses v živo. Najprej so svoje »vragolije« prikazali ekstremni kolesarji na strehi stavbe Moscone Center. Ti so se nato pripeljali kar v konferenčno dvorano. Udeleženci konference Google I/O so pogled kolesarjev seveda spremljali preko Googlovih očal in navdušenja niso skrivali, saj je šlo za edinstveno izkušnjo.

Visokotehnološka očala Google Glasses v različici Explorer Edition bodo naprodaj že v naslednjem letu. Razvijalcem bodo na voljo »že« za preračunanih 1.200 evrov. Google je s svojo namero povsem resen, saj za visokotehnološka očala že sprejema prednaročila. Ta bodo, poleg spletne kamere, opremljena še z giroskopom, s kompasom, z na dotik občutljivimi gumbi, zmogljivim procesorjem in veliko količino pomnilnika. Več podrobnosti o visokotehnoloških očalih Glasses Explorer Edition naj bi Google razkril že proti koncu letošnjega leta. Pustimo se presenetiti!

Vas zanima več iz te teme?
Google telefoni

Prijavi napako v članku