Telefoni
18.12.2017 18:38
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Razprodaja leta na Gearbestu, ki je ne smete zamuditi!

1. Xiaomi Mi A1
1. Xiaomi Mi A1

Danes je na trgu veliko dobrih telefonov, a večina njih nosi tudi temu primerno ceno. Uveljavljen kitajski prodajalec GearBest pa zdaj že nekaj let dokazuje, da lahko super zmogljivi telefoni nosijo tudi žepu bolj prijazno ceno. Tokrat so za nas pripravili ponudbo za kar štiri vrhunske mobilne telefone in en brezžični polnilec, ki se jo splača izkoristiti, saj gre tu za izjemne popuste.

1. Xiaomi Mi A1 4G Phablet 32GB

Pametni mobilni telefon Mi A1 je na spletnem portalu GearBest na povezavi http://bit.ly/GearBest-Xiaomi-Mi-A1 mogoče dobiti po zelo ugodni ceni. S kuponom »dpxiaomia1« (brez narekovajev) je namreč lahko telefon naš že za samo 170,05 evrov.

Telefon temelji na osnovi modela Xiaomi Mi 5X. To pomeni, da je novost opremljena s 14-centimetrskim (5,5-palčnim) zaslonom ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk, procesorjem Qualcomm Snapdragon 625, vgrajeno grafično kartico Adreno 506, kar štirimi gigabajti sistemskega pomnilnika in 32 gigabajtov prostora za shranjevanje podatkov, ki ga je seveda mogoče brez težav razširiti s pomočjo pomnilniških kartic. Za zajem fotografij je na voljo slikovno tipalo ločljivosti 12 milijonov slikovnih točk z dvakratno optično povečavo, medtem ko je za opravljanje videokonferenc na voljo spletna kamera ločljivosti pet milijonov slikovnih točk.

Na telefonu Xiaomi Mi A1 je nameščen mobilni operacijski sistem Android One. Omogoča pa seveda uporabo dveh telefonskih kartic in povezavo v mobilna omrežja 4G/LTE.

2. Xiaomi Mi Note 3 6+128gb

Spletni portal GearBest nam 128 gigabajtno (najzmogljivejšo) različico pametnega mobilnega telefona Xiaomi Mi Note 3 ponuja po zelo ugodni ceni. Na spletni povezavi http://bit.ly/GearBest-Xiaomi-Mi-Note-3 je ta pametni mobilni telefon Android namreč s kuponom »note3xm« (brez narekovajev) lahko naš že za 297,60 evrov.

Xiaomi Mi Note 3 je opremljen s kar 14-centimetrskim oziroma 5,5-palčnim zaslonom ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk in zmogljivo strojno opremo, ki zajema osemjedrni procesor Qualcomm Snapdragon 660 frekvence do 2,2 gigahercev in sistemski pomnilnik kapacitete šest gigabajtov, kar bo zadoščalo tudi za najzahtevnejša opravila in igranje naprednejših iger.

Na področju večpredstavnostni pa pametni mobilni telefon Xiaomi Mi Note 3 ponuja digitalni fotoaparat ločljivosti 12 milijonov slikovnih točk z dvakratno optično povečavo. Spletna kamera pa je opremljena s slikovnim tipalom ločljivosti 16 milijonov slikovnih točk, ki zagotavlja odličen zajem sebkov. Tu najdemo še bralnik prstnih odtisov, baterijo zmogljivosti 3.500 miliamper ur in vmesnik USB-C. Ker je zagotovljena podpora za globalna mobilna omrežja to pomeni, da bomo novost lahko uporabljali kjerkoli po svetu.

3. LeEco Le S3 X626 4G Phablet

Ker vsi uporabniki storitev mobilne telefonije ne potrebujejo najnovejše tehnologije, je spletni portal GearBest zanje pripravil ponudbo v navezi s telefonom LeEco Le S3 X626. Ta je namreč s kuponom »leecox626« (brez narekovajev) lahko naš že za zgolj 85,02 evrov. Telefon lahko po ugodni ceni kupimo na spletni povezavi http://bit.ly/GearBest-LeEco-Le-S3.

Čeprav je za telefon LeEco Le S3 X626 treba odšteti le 85 evrov, je ta opremljen z relativno zmogljivo strojno opremo. Ta namreč obsega 14-centimetrski (5,5-palčni) zaslon ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk, desetjedrni procesor Helio X20 frekvence 2,3 gigahercev in štiri gigabajte sistemskega pomnilnika. Za shranjevanje podatkov je na voljo vgrajeni pomnilnik kapacitete 32 gigabajtov, na njem pa je nameščen mobilni operacijski sistem Android 6.0 s prirejenim grafičnim vmesnikom za boljšo uporabniško izkušnjo. Tudi za zajem fotografij in opravljanje videokonferenc je bilo odlično poskrbljeno, saj novost razpolaga z digitalnim fotoaparatom ločljivosti 21 milijonov slikovnih točk in spletno kamero ločljivosti osem milijonov slikovnih točk.

4. OnePlus 5T 4G Phablet International Version

Spletna prodajalna GearBest je s popustom ponudila v prodajo tudi dve različici enega najboljših pametnih mobilnih telefonov Android in sicer OnePlus 5T. Različica s 64 gigabajti vgrajenega pomnilnika je na spletnem naslovu http://bit.ly/GearBest-OnePlus-5T-64GB s kuponom »oneplus5y« (brez narekovajev) lahko vaša že za 433,64 evrov. Zmogljivejša različica s 128 gigabajti vgrajenega pomnilnika pa je naprodaj na spletnem naslovu http://bit.ly/GearBest-OnePlus-5T-128GB in sicer za 476,16 evrov s kuponom »hk5toneplus« (brez narekovajev).

Pametni mobilni telefon OnePlus 5T je bil javnosti uradno predstavljen 16. novembra letos in sicer v okviru posebne konference. Novost je pričakovano poleg všečne oblike prinesla še zmogljivo strojno opremo, ki bo zlahka kos tudi najzahtevnejšim opravilom. Glavna odlika pametnega mobilnega telefona OnePlus 5T je nedvomno kakovostni zaslon AMOLED Full Optic, saj se lahko pohvali s kar 15,2-centimetrsko diagonalo, ločljivostjo 2.160 x 1.080 slikovnih točk, razmerjem stranic 18 proti 9 in zaščitnim steklom Gorilla Glass 5. Tudi za ostalo strojno opremo je bilo odlično poskrbljeno, saj obsega procesor Qualcomm Snapdragon 835 frekvence 2,45 gigaherca, sistemski pomnilnik kapacitete šest oziroma osem gigabajtov (odvisno od različice) ter vgrajeni pomnilnik s 64 oziroma 128 gigabajti prostora.

Za zajem fotografij OnePlus 5T ponuja dvojni fotoaparat ločljivosti 16 milijonov slikovnih točk in 20 milijonov slikovnih točk, medtem ko spletna kamera razpolaga s slikovnim tipalom ločljivosti 16 milijonov slikovnih točk. Za hitro povezovanje v mobilna omrežja je na voljo povezava 4G/LTE, medtem ko hitro prijavo poleg bralnika prstnih odtisov, ki je zaradi praktičnosti postavljen na hrbtno stran pametnega mobilnega telefona, omogoča tudi sistem za prepoznavo obraza. Telefonu OnePlus 5T dovolj dolgo avtonomijo delovanja zagotavlja baterija zmogljivosti 3.300 miliamper ur, za hitro polnjenje pa poskrbi tehnologija Dash Charge. Na vgrajenem pomnilniku je nameščen operacijski sistem OxygenOS, ki temelji na osnovi operacijskega sistema Android, a je obogaten s številnimi dodatnimi možnostmi.

5. Brezžični hitri polnilec TOCHIC Qi Wireless Charger Pad Ultra-thin 10W Fast Charge

Številni sodobni telefoni omogočajo brezžično polnjenje, vendar je to uporabo le, če razpolagamo z dovolj hitrim brezžičnim polnilcem. Z nakupom hitrega brezžičnega polnilca TOCHIC Qi Wireless Charger Pad Ultra-thin 10W Fast Charge zagotovo ne bomo zgrešili, saj ponuja hitro polnjenje (do 10 vatov električne moči) v navezi z elegantno obliko (v debelino meri zgolj osem milimetrov) in številnimi uporabnimi možnostmi, kot je na primer zaščita pred prenapolnjenostjo baterije telefona. Brezžični hitri polnilec TOCHIC Qi Wireless Charger Pad Ultra-thin 10W Fast Charge je združljiv z bogato paleto pametnih mobilnih telefonov, kot so na primer iPhone X, 8 in 8 Plus, Samsung Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge Plus, Note, S7, S7 Edge, S8, S8 Plus, Note 8 in drugimi.

Brezžični hitri polnilec TOCHIC Qi Wireless Charger Pad Ultra-thin 10W Fast Charge lahko na spletni povezavi http://bit.ly/GearBest-TOCHIC-Qi-Wireless s kuponom »GBNL121402« (brez narekovajev) dobimo po zelo ugodni ceni. Zanj bomo namreč odšteli zgolj 7,64 evrov.


Prijavi napako v članku