Telefoni
08.05.2014 23:05
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Razkrite nove podrobnosti o supermobilniku LG G3

Supermobilnik LG G3 naj bi imel vse možnosti za uspeh!
Supermobilnik LG G3 naj bi imel vse možnosti za uspeh!

Pametni mobilni telefon LG G3 bo javnosti predstavljen 27. maja, in sicer v okviru posebne konference v Londonu, New Yorku, San Franciscu, Singapurju, Istanbulu in Seulu (bit.ly/LG—G3). Zaradi tega na preseneča, da se na spletu pojavljajo novi podatki o novosti kot za stavo. Če pa se bodo najnovejše govorice o novosti izkazale za resnične, se bo južnokorejski gigant z njim zlahka postavil po robu vodilnim mobilnikom proizvajalcev kot so Samsung, Sony in Apple.

Najnovejši podatki o pametnem mobilnem telefonu LG G3 razkrivajo, da bo ta zagotovo opremljen s 5,5-palčnim (14-centimetrskim) zaslonom ločljivosti 2.560 x 1.440 slikovnih točk (Quad HD) in gostote 538 točk na palec ter bo za preračunavanje podatkov uporabljal 4-jedrni procesor Snapdragon 805. Ohišje izdelano iz kakovostnega polikarbonata bo nudilo zavetje še sistemskemu pomnilniku kapacitete treh gigabajtov, vgrajenemu pomnilniku z 32 gigabajti prostora z možnostjo razširitve preko pomnilniške kartice microSD in zmogljivi bateriji kapacitete 3.200 miliamperskih ur.

Za zajem vrhunskih fotografij naj bi bil na voljo digitalni fotoaparat s Sonyjevim tipalom Exmor RS IMX124 ločljivosti 13 milijonov točk, spletnim konferencam pa naj bi bila kos spletna kamera ločljivosti 2,1 slikovnih točk. Tu naj bi bila na voljo celo optični stabilizator slike in zaslonka za zajem kakovostnih fotografij tudi ob zmanjšani svetlobi.


Prijavi napako v članku