Tipkovnice in miške
22.11.2010 08:52

Deli z drugimi:

Share

Razer Nostromo – samo za vrhunske igričarje

Igralna plošča Razer Nostromo je nepogrešljiv pripomoček ljubiteljev akcijskih računalniških iger.
Igralna plošča Razer Nostromo je nepogrešljiv pripomoček ljubiteljev akcijskih računalniških iger.

Računalniška miška in tipkovnica odločilno vplivata na kakovost igranja najzahtevnejših računalniških iger – predvsem akcijskih. Visoke zahteve igričarjev so hkrati še glavno “vodilo” proizvajalcem, da v razvoj tovrstnih perifernih enot še vedno vlagajo zajetne kupe denarja. Tokrat se je v množici izkazalo podjetje Razer, ki nas sicer že dalj časa razvaja z izjemno zmogljivimi igričarskimi komponentam.

Njihovi inženirji so namreč pripravili napredno igralno ploščo Nostromo. Ta je opremljena s kar 16 programabilnimi tipkami, ki jim ukaze oziroma vloge dodeljujemo s priloženo programsko opremo. Tipke in gumbi so seveda prevlečeni s posebnim slojem, ki med igranjem priljubljene računalniške igre preprečuje neželeno drsenje roke in prstov. Na vgrajeni pomnilnik lahko shranimo do 20 različnih igričarskih profilov in do osem tipkovnih map. Žična igralna plošča Razer Nostromo se lahko pobaha še z ergonomsko obliko, ki nudi izjemno udobje in zagotavlja visoko stabilnost pri igranju iger ter napredno tehnologijo Hyperesponse, ki zagotavlja izjemno hiter odziv tipk. Piko na i dajejo še modro osvetljene tipke.

Igralna plošča Razer Nostromo bo naprodaj že konec novembra. Zanjo bo potrebno v evropskem prostoru odšteti »le« slabih 70 evrov. Napredna igralna plošča Razer Nostromo naj bi k nam prispela še letos.

Vas zanima več iz te teme?
Razer miške miške za računalnik

Prijavi napako v članku