Računalništvo, telefonija
10.07.2018 06:51

Deli z drugimi:

Share

Razer Naga Trinity: Tri računalniške miške v eni!

Računalniška miška Razer Naga Trinity je primerna za vse priložnosti!
Računalniška miška Razer Naga Trinity je primerna za vse priložnosti!

Pri podjetju Razer so nas tokrat še posebej presenetili, saj so pripravili računalniško miško, ki po uporabnosti preseneča na celi črti. Novinec v eni napravi namreč združuje kar tri različne vrste računalniških mišk. Tu najdemo klasično računalniško miško z dvema gumboma, s številčnico od ena do sedem in od ena do dvanajst. Zamenljive plošče so na ohišje računalniške miške »pritrjeni« z magneti, kar pomeni, da je zamenjava ploščice hitra in enostavna.

Vrhnji del računalniške miške Razer Naga Trinity je izdelan iz plastike, ki preprečuje drsenje, v sredini pa najdemo dva dodatna gumba. Za stikala so bila uporabljena mehanska stikala, ki imajo zagotovljeno življenjsko dobo 50 milijonov klikov. Piko na i pa seveda daje osvetlitev, ki se bo še posebej prikupila najzagretejšim ljubiteljem zahtevnih računalniških iger.

Osvežitev žične računalniške miške Razer Naga Trinity znaša kar 1.000 hercev, zato je miška primerna tudi za zahtevnejša opravila. Novost je sicer nekoliko večja kot običajne računalniške miške in je tudi nekoliko težja, saj tehta kar 120 gramov, kar ni ravno idealno. Občutljivost senzorja lahko nastavljamo od 100 do 16.000 točk na palec, barvna osvetlitev pa je razdeljena na tri zone in sicer na kolešček, logotip in na stransko ploščo. Tipke so seveda programljive, kar bo poenostavilo izvajanje ukazov v računalniških iger in programski opremi. Cena novosti se v evropskem prostoru giba okoli 110 evrov, kar glede na ponujene funkcinalnosti ni ravno veliko.


Prijavi napako v članku