Tipkovnice in miške
24.01.2023 08:14

Deli z drugimi:

Share

Razer Huntsman V2: za tiste, ki želijo vrhunsko gamersko tipkovnico

Si predstavljate delo z računalnikom brez tipkovnice? Si predstavljate igranje računalniških iger brez tipkovnice? Mi tudi ne. Tipkovnica ni samo orodje, ki nam je pri upravljanju z računalnikom v pomoč, ampak njegov nujni del. Zato moramo imeti tipkovnico, ki ji zaupamo in svoje delo opravlja z odliko.
Foto: Enaa.com
Foto: Enaa.com

Tipkovnica je tisti del računalniške periferije, ki lahko zahteva osnovno izkušnjo ali napredno z vrsto dodatnimi funkcijami. Vse je odvisno od želja in zahtev uporabnika ter tega, za kaj bo tipkovnico uporabljal. Razer Huntsman V2 je analogna optična tipkovnica, ki je tako po izgledu kot številnih zanimivih funkcijah v prvi vrsti namenjena igričarjem in preprosto ne more razočarati.

Dolga življenjska doba in vrhunski materiali

Pri tipkovnici Razer Huntsman V2 lahko najprej izpostavimo hitro proženje in natančnost. Poročanje s frekvenco 1000 Hz nadgrajujejo tipke, izdelane iz materiala PBT, ki je bolj vzdržljiv od ABS in PVC in jim zagotavlja robustnost. Če želite vrhunsko tipkovnico, pri kateri je pričakovana življenjska doba stikal kar 100 milijonov pritiskov, je analogna optična tipkovnica Razer Huntsman V2 prava izbira. Dodatno trpežnost ji nudi aluminijasta konstrukcija. Kot se za gamersko tipkovnico spodobi, ima možnost Razer Chroma RGB osvetlitve s 16,8 milijona barvami in dinamičnimi efekti za več kot 150 iger.

Še ena posebnost oziroma odlika te tipkovnice je, da stikala lahko pošiljajo analogni signal o globini pritiska. Kaj to pomeni? Če na primer tipko pritisnete narahlo, vaš lik v igrici hodi, če pa jo pritisnete malo bolj, lik teče. Proženje v dveh stopnjah lahko v igri uporabimo še za vrsto različnih scenarijev.

Točko proženja tipk lahko nastavite od višine 1,5 mm za igre s hitrejšim tempom pa do 3,6 mm za bolj globoke, namerne pritiske. Prav tako tipke omogočajo gibanje v vseh smereh, kot da bi uporabljali igralni plošček.

Naslon za zapestja in multifunkcijske tipke

Tipkovnica Razer Huntsman V2 je opremljena tudi z multimedijskimi tipkami za predvajanje, premor in preskakovanje pesmi, lahko pa jih nastavite tudi za prilagajanje svetlobe ali drugih nastavitev. Vgrajen ima tudi priročen multifunkcijski kolešček.

Pravi igričarji lahko za računalnikom (in tipkovnico) preživijo ure in ure. Za udobje bo v tem primeru poskrbel naslon za zapestja, ki zmanjšuje pritisk na zapestja in utrujenost ob daljši uporabi. Na tipkovnico je pripet z magnetom, tako da ste lahko brez skrbi, da bi se nadležno ločeval od tipkovnice ravno ob najpomembnejših trenutkih igre.

USB kar na tipkovnici

Tipkovnica Razer Huntsman V2 ima še eno priročno posebnost, in sicer priključek USB 3.0, ki bo vedno pri roki. Zdaj vam za to, da priključite USB napravo, ne bo treba segati do računalnika ali iskati prost vhod na njegovi zadnji strani. USB vhod bo vedno pri roki kar na tipkovnici.

Do 5 personaliziranih profilov

Notranji pomnilnik omogoča shranjevanje do 5 profilov s personaliziranimi nastavitvami tipk (tipke so programabilne). Ima tudi možnost igralnega načina (izklopljena tipka Windows). Tipkovnica je angleška z gravuro slovenskih znakov.

Tipkovnica Razer Huntsman V2 je na voljo v spletni trgovini Enaa.com.

Več tipkovnic najdete na tej povezavi.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Razer tipkovnice

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Enaa / Gambit trade d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več

LabelProfi d.o.o. – digitalna produkcija etiket in fleksibilne embalaže

Ozare 18a, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 080 10 12
Podjetje LabelProfi d.o.o. je svojo poslovno pot začelo leta 1994 kot majhen studio za grafično oblikovanje in pripravo za tisk. V podjetju od same ustanovitve stremijo k uporabi ... Več