Računalništvo, telefonija
13.09.2016 13:24

Deli z drugimi:

Share

Radodarni Apple ponuja 10 filmov za manj kot 10 evrov – SAMO ŠE NEKAJ UR

Radodarni Apple ponuja 10 filmov za manj kot 10 evrov - SAMO ŠE NEKAJ UR
Radodarni Apple ponuja 10 filmov za manj kot 10 evrov - SAMO ŠE NEKAJ UR

iTunes, po izjemno ugodni ceni, ponuja 6 različnih paketov filmov ob svoji 10. obletnici storitve iTunes movies. Za vsega 8,9 eur boste vašo filmsko zbirko obogatili za 10 filmov. Če ste kdajkoli kupili film preko iTunes-a, verjetno veste kakšna je dejanska cena filmov. Za tipični HD film bi sicer odšteli med $14.99 – $19.99 (13,34 eur – 17,79 eur). Mamljiva ponudba ni kaj, vendar je vprašanje kolikšen delež ljudi dandanes še kupuje filme?

Paketi so sortirani glede na filmski studio: Lionsgate, Sony, Paramount, Warner Bros in Universal Studios. Gre za kvalitetne filme, saj nekateri paketi vključujejo filme kot so The Hagover, The Cabin in the Woods, Wolf of Wall Street in še mnogo več. Kot lahko vidite, so filmi lepo razporejeni tudi po žanrih, saj najdemo od komedij, grozljivk, drame, do akcij, srhljivk itd. Vsak bo gotovo našel nekaj zase, saj so paketi narejeni tako, da so filmi zelo raznoliki.

Tako HD kot SD paketi stanejo enako – preračunanih 8,9 eur – kar pomeni, da se seveda splača vzeti HD filme, če vam prostor to dopušča. Ob nakupu paketa dobite tudi iTunes Extra vsebine za razne filme, ki podpirajo to storitev. iTunes je pripravil med drugim tudi lestvico 10-ih najpopularnejših filmov zadnjih 10-ih let, vendar boste za te filme morali plačati redno ceno.

POMEMBNO! Paketi po znižani ceni bodo na voljo zgolj 24 ur, kar pomeni, da vsi tisti, ki ne želite zamuditi te ponudbe morate takoj posredovati. Filme je možno dobiti na tej povezavi.


Prijavi napako v članku