Triki in nasveti
08.10.2015 19:38

Deli z drugimi:

Share

Radi izpolnjujete ankete?

Večina ne, ker so dolge, brez uporabne vrednosti ter povrh nezanimive. Kaj pa, če bi s tem lahko zaslužili?
Kako zaslužiti denar?
Kako zaslužiti denar?

Nekaj spletnih portalov poznamo tudi v Sloveniji, ki so pripravljeni plačati uporabnikom, torej vam za vaše mnenje. Vse podatke bodo obravnavali zaupno in anonimno, tako da vam ostane le nekaj zaslužka.

1. Ipsos Online Adria. Prvi izmed takšnih je Ipsos, ki je poznan povosd po svetu. Tale je namenjen tudi za Slovenijo. Registracijo preprosto opravite na tej povezavi: http://bitly.com/RN-Ipsos. Ob registraciji prejmete 100 točk, kar je vredno 1,50€.

2. Mediana. Verjetno ste za to podjetje že večkrat slišali na televiziji. Registracijo lahko opravite na tej povezavi: http://bitly.com/RN-Mediana in prejmete 4 točke za uspešno registracijo.

3. JazVem. Eden izmed teh je tudi portal JazVem. Registracijo lahko opravite na tej povezavi: http://bitly.com/RN-JazVem. Ob registraciji boste prejeli 100 točk. Vsaka točka je enaka 1 centu.

4. Marketagent. Tudi ta stran je namenjena za ankete. Sicer je locirana v tujini, vendar je na voljo tudi v Sloveniji. Registracijo lahko opravite tukaj: http://bitly.com/RN-MarketAgent. Zaslužek lahko izplačate na svoj PayPal račun, lahko pa ga tudi donirate za dobrodelne namene.

5. OnlinePanel. Na zadnje je tukaj še OnlinePanel, ki je tudi lociran v tujini in kakorpak tudi pri njih boste lahko zaslužili. Registracijo lahko opravite tukaj: http://bitly.com/RN-OnlinePanel. Ob registraciji boste takoj prejeli 15 točk.

Na več portalov se prijavite, večji bo vaš zaslužek. Seveda ne mislite da boste obogateli, je pa to lahko zanimiv vir za vsakdanjo kavo. Vsa povabila boste prejeli preko e-pošte, po principu ”kdor prej pride, prej melje”, zato ne odlašajte, ko boste prejeli povabilo.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več