Triki in nasveti
08.10.2015 19:38

Deli z drugimi:

Share

Radi izpolnjujete ankete?

Večina ne, ker so dolge, brez uporabne vrednosti ter povrh nezanimive. Kaj pa, če bi s tem lahko zaslužili?
Kako zaslužiti denar?
Kako zaslužiti denar?

Nekaj spletnih portalov poznamo tudi v Sloveniji, ki so pripravljeni plačati uporabnikom, torej vam za vaše mnenje. Vse podatke bodo obravnavali zaupno in anonimno, tako da vam ostane le nekaj zaslužka.

1. Ipsos Online Adria. Prvi izmed takšnih je Ipsos, ki je poznan povosd po svetu. Tale je namenjen tudi za Slovenijo. Registracijo preprosto opravite na tej povezavi: http://bitly.com/RN-Ipsos. Ob registraciji prejmete 100 točk, kar je vredno 1,50€.

2. Mediana. Verjetno ste za to podjetje že večkrat slišali na televiziji. Registracijo lahko opravite na tej povezavi: http://bitly.com/RN-Mediana in prejmete 4 točke za uspešno registracijo.

3. JazVem. Eden izmed teh je tudi portal JazVem. Registracijo lahko opravite na tej povezavi: http://bitly.com/RN-JazVem. Ob registraciji boste prejeli 100 točk. Vsaka točka je enaka 1 centu.

4. Marketagent. Tudi ta stran je namenjena za ankete. Sicer je locirana v tujini, vendar je na voljo tudi v Sloveniji. Registracijo lahko opravite tukaj: http://bitly.com/RN-MarketAgent. Zaslužek lahko izplačate na svoj PayPal račun, lahko pa ga tudi donirate za dobrodelne namene.

5. OnlinePanel. Na zadnje je tukaj še OnlinePanel, ki je tudi lociran v tujini in kakorpak tudi pri njih boste lahko zaslužili. Registracijo lahko opravite tukaj: http://bitly.com/RN-OnlinePanel. Ob registraciji boste takoj prejeli 15 točk.

Na več portalov se prijavite, večji bo vaš zaslužek. Seveda ne mislite da boste obogateli, je pa to lahko zanimiv vir za vsakdanjo kavo. Vsa povabila boste prejeli preko e-pošte, po principu ”kdor prej pride, prej melje”, zato ne odlašajte, ko boste prejeli povabilo.


Prijavi napako v članku