Računalništvo, telefonija
24.06.2020 19:52
Posodobljeno 9 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Računalniška miška za ljubitelje iger po neverjetno nizki ceni

Računalniška miška Razer DeathAdder V2 MINI je lahko naša že za zgolj 33,19 evrov.
Računalniška miška Razer DeathAdder V2 MINI je lahko naša že za zgolj 33,19 evrov.

Ljubitelji računalniških iger dobesedno obožujejo računalniško miško Razer DeathAdder V2 MINI. Tu namreč gre za eno izmed najbolje prodajanih računalniških mišk na svetu. Razer DeathAdder V2 MINI se namreč lahko pohvali tako z moderno strojno opremo kot ergonomskim obliko. Poleg tega razpolaga z naprednim optičnim senzorjem največje ločljivosti 8.500 točk na palec, ki bo nedvomno pripomogel k večjemu nadzoru in obvladovanju tudi najmanjših premikov znotraj igre.

Računalniška miška Razer DeathAdder V2 MINI za igranje računalniških iger je tudi nadvse trpežna, saj gumbi lahko brez težav zdržijo do 70 milijonov klikov. Poleg tega ta zazna pospeške do 35G in ima na voljo šest programabilnih tipk. Piko na i pa daje še njena nadvse kompaktna oblika in nizka teža, saj miška meri zgolj 114.2 x 56 x 38.5 milimetrov in tehta borih 62 gramov.

Čeprav je računalniška miška Razer DeathAdder V2 MINI zares odlična, ni pretirano draga, vsaj če jo kupimo v spletni prodajalni Cafago, in sicer na spletni povezavi https://www.cafago.com/en/p-c9843.html?aid=novice. Računalniška miška bo namreč lahko naša že za zgolj 33,19 evra. Za nakupom nikar ne gre odlašati, saj je ponudba veljavna le do konca meseca julija. Stroški pošiljanja v Slovenijo pa so brezplačni.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku