Strojna oprema
Računalništvo, telefonija
Namizni računalniki
Igre
Grafične kartice
09.12.2022 07:20

Deli z drugimi:

Share

RTX 3070 manj kot 500 €, RTX 3080Ti za manj kot 850 €? Zakaj še nista v moji košarici!

Do računalniških komponent, še posebej grafičnih kartic, gojimo v uredništvu največ strasti. Vedno iščemo najboljše ponudbe, ki jih iskreno lahko priporočimo tudi našim bralcem.

Računalniški trg je bil v zadnjih dveh letih izredno volatilen – na nesrečo tistih, ki so ravno v tem času iskali nov računalnik ali grafično kartico. Tistim, ki je tekla vodo v grlo, ni preostalo drugega, kot da opravijo nakup z zasoljenimi cenami. Zahvalijo se lahko skalperjem, ki so pograbili vse najnovejše grafične kartice in procesorje in jih prodajali za absurdne cene. V nekem trenutku so se tudi nekateri uradni prodajalci pridružili temu gibanju in na primer grafične kartice še danes ponujajo po dvakratni ali celo trikratni maloprodajni ceni.

Kar 12 mesecev garancije na vse rabljene komponente in računalnike

Temu so se na dolgo in široko izogibali v slovenski računalniški trgovini Komponentko.si. Njihov glavni cilj je ustreči kupcu, tako kar se tiče cene kot tudi tehnične podpore. Zakaj jih izpostavljamo med vsemi slovenskimi računalniškimi trgovinami, ki prav tako razpolagajo z izvrstno ponudbo računalniških komponent in računalnikov?

Na prvem mestu bi izpostavili njihove cene, ki sodijo med najugodnejše na slovenskem trgu. Zlato medaljo si zasluži tudi njihova pestra ponudba, ki ne vključuje samo novih računalnikov in komponent, ampak tudi rabljene. Naj vas beseda »rabljeno« ne odvrne od nakupa. Nakup rabljene grafične kartice ali računalnika je lahko pod določenimi pogoji vaša najboljša finančna odločitev. To sta odlična cena v primerjavi z nakupom novega izdelka in garancija, ki krije vaš hrbet v primeru morebitnih strojnih napak. V tem pogledu računalniška trgovina Komponentko.si zasenči vse ostale trgovine. Rabljene grafične kartice in ostale rabljene komponente so zavarovali s kar 12-mesečno garancijo. Ta je v marsikaterih primerih časovno enakovredna tovarniški garanciji. Če je vaš pomislek, da bo rabljen računalnik pokleknil v nekaj mesecih, se samo spomnite, da vas 12 mesecev krije Komponentko garancija na rabljene grafične kartice, računalnike in vse ostalo.

rabljene grafične kartice gaming računalniki računalniška trgovina sestavi računalnik komponentko

Računalniška trgovina, kjer lahko najdete najugodnejše grafične kartice

Kateri ekipi ste bolj naklonjeni? Rdeči (AMD) ali zeleni (Nvidia)? Če bi imeli neomejen proračun, bi raje izbrali Nvidia RTX 4090 ali AMD RX 7900 XTX? Zelo težka odločitev in pri tem vam ne moremo pomagati. Razbremenimo vas pa lahko tako, da vas usmerimo na Komponentko.si, kjer boste našli najugodnejše grafične kartice, tudi omenjene gaming zverine.

Vrnimo se na realna tla. RTX 4090 in RX 7900 XTX sta nedvomno najboljši kartici na trgu, ampak izven dosega marsikaterega gamerja. Kaj pa ostale grafične kartice? Še pred nekaj meseci bi vam svetovali, da bodite potrpežljivi in počakajte na padec cen. Danes je zgodba povsem drugačna. Na Komponentko.si lahko dobite RTX 3070, grafično kartico, ki brez večjih težav dovoljuje igranje pri ločljivosti 1440p, za manj kot 500 €. Tistim, ki ne spremljate dogajanja na računalniškem trgu, to ne pomeni veliko. Vsi ostali pa se boste zavedali odmevnosti te ponudbe.

Enak vzorec boste opazili tudi pri drugih grafičnih karticah. Za igranje pri 4K ločljivosti boste našli grafične kartice Nvidia RTX 3090, RTX 3080, AMD RX 6900 XT in RX 6800 XT. Pri ločljivosti 1440p se boste lahko spogledovali še z RTX 3060Ti, RTX 3060, RTX 2080, RX 6800, RX 6700 XT, RX 5700 XT in še bi lahko naštevali. Vzemite si nekaj minut časa in zagotovo boste našli sebi ustrezno grafično kartico.

odkup računalnikov odkup rabljenih računalnikov odkup računalniške opreme odkup starih računalnikov komponentko

Odkup računalniške opreme in servis v manj kot 48 urah

Imate doma rabljen računalnik? Prinesite ga v trgovino Komponentko.si, kjer ga bodo pregledali in prevzeli računalniški mojstri, vi pa boste v zameno dobili dobropis, ki ga lahko porabite za nakup nove grafične kartice, računalnika ali česa drugega. Njihova ponudba pravzaprav vključuje vso zanimivo elektroniko. Namesto da še kar naprej polnite tisto omaro s staro elektroniko, jo raje prinesite v računalniško trgovino Komponentko.

Želite ponuditi pokvarjenemu računalniku drugo priložnost? Komponentko servis je v večini primerov opravljen v manj kot 48 urah. Ne oklevajte, vaš računalnik bo v varnih rokah pravih strokovnjakov.

Na Komponentko.si se skriva še marsikatera skrivnost. Na vas je, da jo odkrijete. Obiščite jih še danes.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640