Igre
22.04.2009 08:45
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

RA3 prvič za PS3

Red Alert 3.
Red Alert 3.

Podjetje Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) je danes sporočilo, da začenja z dobavo igre Command & ConquerTM Red AlertTM 3: Ultimate Edition, tokrat prvič za konzolo PLAYSTATION®3. Z izboljšano grafiko in mnogimi ekskluzivnimi vsebinami bo Command & Conquer Red Alert 3: Ultimate Edition izkoristil zmogljivost, ki jo ponuja tehnologija Blu-ray. Igra bo tako ohranila prepoznavno hitro in tekoče delovanje.

“Igra Command & Conquer Red Alert 3: Ultimate Edition predstavlja vmesnik za nadzor z imenom CommandStick 2.0., ki omogoča enostaven in učinkovit nadzor iz PC verzije tudi na konzoli PLAYSTATION 3. Igra je polna dodatnih vsebin. Med njimi so: nove večigralske karte, filmski posnetki iz zakulisja, spodrsljaji in neuporabljene vsebine, orginalna glasba, natančne predstavitve enot, poveljniška šola, BattleCastTM PrimeTime in še kaj.

Command & Conquer Red Alert 3, ki je v trgovine prispel lansko jesen, je dobil nagrado za najboljšo strateško igro. Nagrado podeljuje akademija za umetnost in interaktivne študije. Igra predstavlja sodelovalne kampanje in daje poudarek pomorskemu bojevanju. Med najprepoznavnejšimi značilnostmi je tudi humor, ki ga v igri ne manjka, ter video posnetki, v katerih nastopajo svetovne zvezde, kot so: Gemma Atkinson, Gina Carano, Randy Couture, Tim Curry, Kelly Hu, Jenny McCarthy, Jonathan Pryce, Autumn Reeser, J.K. Simmons, Peter Storm.

Kaj pa se v igri pravzaprav dogaja? Obupano sovjetsko vodstvo se v želji povrniti Rusiji staro slavo odloči za potovanje v preteklost, z namenom spremeniti potek zgodovine. Toda misija igranja s časom prinese vse prej kot željene rezultate. V spremenjeni časovni različici so se razvile povsem drugačne tehnologije, nova super orožja, svet pa je ujet v divjajočo tretjo svetovno vojno med zavezniškimi silami, Sovjeti in prebujenim vzhodnim imperijem.


Prijavi napako v članku