Strojna oprema
07.07.2005 06:59

Deli z drugimi:

Share

QuickCam Communicate STX za aplikacijo MSN Messenger


QuickCam Communicate STX

Logitech, vodilni izdelovalec spletnih kamer, in MSN sta predstavila modno in cenovno dostopno spletno kamero v paketu QuickCam Communicate STX za aplikacijo MSN Messenger.

Paket, ki vključuje spletno kamero in slušalke je bil oblikovan posebaj za brezplačno storitev Video Pogovor v aplikaciji MSN Messenger 7, ki je od aprila 2005 dalje na voljo po celem svetu v 26 jezikih in prinaša izpopolnjene glasovne, video lastnosti ter večjo možnost personalizacije, ki omogoča uporabnikom več načinov komunikaciranja. MSN Messengerjeva storitev Video Pogovor z enim samim klikom poveže uporabnike prek sinhroniziranega avdio in video zapisa in nudi ogled videa prek celotnega zaslona. Vse to omogoča paket QuickCam Communicate STX.

Oblikovan je po meri namiznih osebnih računalnikov in vključuje visoko kvaliteten senzor VGA CMOS z ločljivostjo 640*480 točk, ki zagotavlja izboljšano delovanje tudi pri slabši osvetljavi. Kamera se ponaša z gladko črno obrobo, upogljivim zatičem in lučko, ki oddaja modro svetlobo, medtem ko je kamera v uporabi. Logitechov dizajn združuje prepoznavno kamero v obliki očesa z ostrimi oglatimi linijami, ki uokvirjajo vgrajene leče in jih s tem še dodatno poudarijo. V paketu se nahajajo tudi modne slušalke Logitech Internet Chat z vgrajenim mikrofonom, ki proizvaja stereo zvok in odpravlja hrup.

Paket QuickCam Communicate STX za spletno kamero MSN Messenger bo na voljo v Sloveniji predvidoma v sredini avgusta po priporočeni maloprodajni ceni 16.690 SIT.


Prijavi napako v članku