Igre
14.07.2011 09:28

Deli z drugimi:

Share

Prvi predstavitveni videoposnetek za F1 2011

Dirkaška igra F1 2011 navdušuje v vseh pogledih.
Dirkaška igra F1 2011 navdušuje v vseh pogledih.

Podjetje Codemasters je objavilo prvi kratki filmski napovednik dirkaške igre F1 2011, ki bo za osebni računalnik ter igralni konzoli PlayStation 3 in XBox 360 na voljo septembra letos. Dirkaška računalniška igra F1 2011 bo temeljila na osnovi zmogljivega grafičnega pogona Ego, ki ga je podjetje Codemasters že uspešno uporabilo v igrah, kot so Race Driver Grid, DiRT 2, Operation Flashpoint Dragon Rising inBodycount.

Dirkaška računalniška igra F1 2011 bo po zagotovilih podjetja Codemasters vsebovala vse velike nagrade letošnje sezone, vse voznike, spremenjena pravila in uradne »poslikave« moštev prvenstva Formule 1. Med vidnejšimi novostmi bomo našli sistema DRS in KERS (neomejena uporaba na treningu in kvalifikacijah), DRS območja na dirkališčih, pnevmatike Pirelli in pravo kinematografsko vzdušje v “dirkaški karieri”.

Nova dirkaška računalniška igra bo opremljena še s povsem prenovljenim sistemom za upravljanje z poškodbami vozil in fiziko ter povsem pisana na kožo večigralskemu načinu, saj se bomo lahko s prijatelji ali družinskimi člani pomerili kar pred domačim televizorjem. Preko spleta bo lahko sočasno tekmovalo do 16 voznikov. Spletne dirke bodo lahko potekale tudi ob naslednji povezavi. Prvi uraden predstavitveni posnetek dirkaške igre F1 2011 si lahko že ogledate na spletnem naslovu http://goo.gl/PQVUb.


Prijavi napako v članku