Telefoni
03.12.2010 09:48

Deli z drugimi:

Share

Prvi filmski posnetek igričarskega pametnega mobilnega telefona Sony Ericsson Z1 PSP

Igričarski pametni mobilni telefon Sony Ericsson Z1 PSP vsaj na papirju obeta veliko!
Igričarski pametni mobilni telefon Sony Ericsson Z1 PSP vsaj na papirju obeta veliko!

V začetku novembra so se na svetovnem spletu pojavile nove fotografije igričarskega pametnega mobilnega telefona Sony Ericsson Z1 PSP. Kot vse kaže te fotografije le niso bile iz trte zvite. Na spletu se je namreč pred kratkim pojavil prvi filmski posnetek igričarskega pametnega mobilnega telefona Sony Ericsson Z1 PSP. Filmski posntek je na voljo na spletnem naslovu http://skrci.me/Z1_PSP.

Če gre verjeti novim spletnim spekulacijam, bo na igričarskem pametnem mobilnem telefonu Sony Ericsson Z1 PSP prednameščen mobilni operacijski sistem Android Gingerbread 2.3. Tekoče poganjanje iger bo zagotavljal gigaherčen procesor Qualcomm MSM865. Za shranjevanje podatkov bo na voljo 512-megabajtov vgrajenega pomnilnika in pomnilniška kartica microSD z osmimi gigabajti prostora. Tekočemu izrisu slik naj bi bil kos zaslon s 4-palčno oziroma 10,2-centimetrsko diagonalo.

Kakovost iger naj bi bila na nivoju igralnih konzol PSX in PSP. Igričarji naj bi lahko izbirali celo med igrami, kot so God of War, Call of Duty: Modern Warfare in LittleBigPlanet. Več o igričarskem pametnem mobilnem telefonu Sony Ericsson Z1 PSP naj bi bilo znanega proti koncu leta. Prve primerke novinca lahko na trgu pričakujemo že v prvi polovici prihodnjega leta.

Vas zanima več iz te teme?
Sony telefoni

Prijavi napako v članku