Telefoni
01.08.2013 10:17

Deli z drugimi:

Share

Prvi etuiji za cenejši iPhone 5C pristali na Amazonu!

Podjetje Elago je ljubitelje Applovih mobilnikov prijetno presenetilo z najavilo prvih zaščitnih etuijev za cenovno ugodni pametni mobilni telefon iPhone 5C na Amazonu. Za vstopno različico, ki je na voljo v treh barvnih odtenkih, je potrebno odšteti preračunanih 18 evrov.
Apple nad potezo podjetja Elago zagotovo ne bo navdušen!
Apple nad potezo podjetja Elago zagotovo ne bo navdušen!

Številne kitajske spletne strani so pred kratkim objavile prvo fotografijo »embalaže« cenejše različice pametnega mobilnika iPhone in s tem razkrile, da se bo ta tržil pod blagovno znamko iPhone 5C (http://goo.gl/u1lyav). Nedavne govorice je začuda mnogih potrdilo še podjetje Elago, saj je tako na njegovi spletni strani (http://goo.gl/BREUF4) kot na spletnem portalu Amazon (http://goo.gl/djeDWh) najavilo prvi zaščitni etui zanj. Za vstopno različico, ki je na voljo v treh barvnih odtenkih, je potrebno odšteti preračunanih 18 evrov, na voljo pa bo od 26. avgusta dalje.

Ker bo novi zaščitni etui podjetja Elago mogoče uporabiti tudi na zdajšnjem mobilniku iPhone 5, je s tem posredno bila »potrjena« govorica, da naj bi bil cenejši iPhone le »pomlajena« različica zdajšnjega mobilnika. Iz odsedaj objavljenih podatkov je znano še, da bo novost na voljo s plastičnimi ohišji različnih barvnih odtenkov, s 4-palčnim (10,2-centimetrskim) zaslonom, procesorjem A6, digitalnim fotoaparatom ločljivosti osem milijonov točk in visokoločljivo spletno kamero za opravljanje kakovostnih spletnih konferenc.

Podjetje Apple naj bi cenejši pametni mobilni telefon iPhone 5C predstavilo še pred koncem poletja, v prodajo pa naj bi zašel proti koncu septembra oziroma v prvi polovici oktobra. Za nakup 16-gigabajtne različice mobilnika iPhone 5C pa naj bi bilo potrebno odšteti okoli preračunanih 260 evrov oziroma 350 evrov v Evropi.

Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Prijavi napako v članku