Igre
02.12.2022 08:38
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prva povračila za nekdanje uporabnike igričarske storitve Google Stadia

Image by Pexels from Pixabay
Image by Pexels from Pixabay

Podjetje Google je že konec septembra najavilo, da bo igričarsko storitev Stadia poslalo v večna lovišča. Ta bo namreč na voljo le še do 18. januarja naslednjega leta. Podjetje Google bo vsem uporabnikom storitev Stadia povrnilo vse stroška povezane z nakupom stojen opreme. Vsi uporabniki naj bi dobili stroške povrnjene najkasneje do polovice januarja. A to se žal ne bo zgodilo.

Pri podjetju Google so namreč najavili, da bo povračilo stroškov uporabnikom igričarske storitve Stadia dolgotrajno. Po vsej verjetnosti bo postopek povsem zaključen šele čez nekaj mesecev. To je pričakovano razburilo marsikaterega uporabnika igričarske storitve Google Stadia, saj so vanj vložili veliko. Na srečo pa so nedavno povračilo denarja dobili prvi uporabniki storitve Google Stadia.

Google je pričel z vračanjem denarja tistim, ki so za uporabo storitve Stadia kupili strojno opremo. Trenutno gre za kupce igričarskih krmilnikov Stadia, ki so bili naprodaj skupaj z večpredstavnostnim ključkom Chromecast Ultra. Kmalu za tem bodo prišli na vrsto tisti, ki so kupili igre v okviru storitve Stadia. Pri tem velja opozoriti, da podjejte Google ne bo vrnil denarja, ki je bil vloženo v plačljivo storitev Stadia Pro ali za strojno opremo, ki je bila kupljena preko trgovine Best Buy.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Google

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več