Slušalke
11.06.2021 13:08

Deli z drugimi:

Share

Prva posodobitev strojne kode za slušalke AirPods Max!

Slušalke AirPods Max so bile deležne prve posodobitve strojen kode!
Slušalke AirPods Max so bile deležne prve posodobitve strojen kode!

Konec lanskega leta nas je podjetje Apple presenetilo z nadvse zanimivim izdelkom, ki je pisan na kožo predvsem zahtevnejšim uporabnikom. Gre za naglavne slušalke AirPods Max, ki temeljijo na osnovi tehnologije že uveljavljenih ušesnih slušalk AirPods. Novost seveda temelji na osnovi procesorja Apple H1, ki je bil ustvarjen posebej zanje. Največja prednost novega čipa je, da omogoča hitrejše povezovanje z Applovimi napravami. Za kakovostno predvajanje glasbe skrbi namenski algoritem in specializirana programska oprema podjetja Apple.

Naglavne slušalke Apple AirPods Max seveda zagotavljajo še vrstno naprednih tehnologiji, med njimi pa izstopajo predvsem tehnologija za zmanjševanje zunanjega šuma ter napredna tehnologija za prilagajanje predvajanja glasbe zunanjim dejavnikom. Poleg tega pa je podjetje Apple nedavno naznanilo, da je mogoče njihovim slušalkam AirPods Max nadgraditi celo strojno kodo. To dejansko pomeni, da lahko nove slušalke računalniškega giganta posodobimo na enak način, kot na primer posodobimo osnovno ploščo.

Podjetje Apple je za naglavne slušalke AirPods Max pripravil posodobitev z oznako 3E756. Čeprav podrobnosti niso bile razkrite, so pri podjetju Apple zagotovili, da posodobitev odpravlja številne programske napake. Obvestilo o posodobitvi boste prejeli takoj, ko boste vaše naglavne slušalke AirPods Maxp povezali s pametnim mobilnim telefonov iPhone ali tabličnim računalnikom iPad. Posodobitev se seveda izvede samodejno.


Prijavi napako v članku