Obvestila podjetij
02.06.2021 09:00

Deli z drugimi:

Share

Prva junijska sobota na T-2 TV znova glasbeno obarvana

VESELIČKA pri vas doma z Natalijo Verboten, Dejanom Dogaja, skupino Booom, Boštjanom Konečnikom in drugimi.

V družbi T-2 smo znova zavihali rokave in že napovedujemo nov glasbeni dogodek! V soboto, 5. junija, bomo tako za popestritev večerov, ki jih preživljate s svojimi najdražjimi, organizirali že tretji spletni koncert. Tokrat boste z našo pomočjo veselico v krogu najbližjih lahko pripravili kar sami: mi pa bomo poskrbeli za  jedačo in dobro glasbo!

Tokrat bodo za cel večer zabave v živo na malih ekranih poskrbeli Natalija Verboten, Dejan Dogaja, skupina Booom, Boštjan Konečnik in še nekatera druga velika imena, ki pa za enkrat ostajajo skrivnost. Pripravljamo tudi presenečenje, ki bo prava pika na i v tem prvem junijskem sobotnem večeru.

Veselička bo več kot le koncert, bo pravo doživetje za vsakega, ki si želi sprostitve in zabave. Da bo sobota na dan koncerta res taka, kot mora biti, že pred koncertom pripravljamo nekaj posebnega. Uvertura v večer, ki bo poln dobre glasbe, se bo začela s popoldanskim piknikom, ki bo vsem udeležencem pred ekrani pričaral res tisto pravo domačo vzdušje! Za vas smo namreč v sodelovanju z Žanom Milosavljevićem pripravili program v okviru projekta Master burger, ki se bo začel ob 18. uri in bo poln praktičnih nasvetov in namigov, kako doma pripraviti najbolj slasten, okusen in sočen burger! 

Če bo za dobro voljo popoldne poskrbela odlična hrana na domačem pikniku, bo zvečer za odlično atmosfero poskrbel še šopek odličnih glasbenikov. Vsak od nastopajočih nas bo v ritmih glasbe zagotovo dvignil na noge, vsi glasbeniki skupaj pa bodo celoten program odlično povezali v celoto. Z obilico dobre volje vam bomo tako vse do 22. ure tudi v vaš dom pripeljali veselje, sprostitev in obilo zabave ob dobri glasbi.  

Naj bo večer v celoti tak, kot mora biti. Mi mu pravimo kar Veselička, ker odlično povzame čar večera, ki bo poln hudomušnosti in veselja. Vsi, ki vas bodo 5. junija zabavali, se bodo potrudili, da bo imel večer dušo prave domače veselice!Nakup vstopnic za spletno Veseličko je mogoče povsem enostavno opraviti kar na T-2 televiziji. Cena vstopnice za T-2 naročnike je 11,99 € z DDV. V meniju TV vmesnika poiščite razdelek za naročilo dodatnih TV paketov, kjer boste našli tudi možnost nakupa vstopnice. Hitrejši nakup je možen tudi preko domačega zaslona – uporabite le zeleni gumb na vašim daljinskem upravljalniku.

Veselička tudi za tiste, ki niste naročniki T-2

Ker je zanimanje za naše spletne koncerte veliko, smo se odločili, da bomo ogled junijskega koncerta v živo omogočili tudi tistim, ki še niste T-2 naročniki. Veseličko boste lahko spremljali prek samostojne storitve T-2 TV, cena vstopnice pa znaša 15,99 € z DDV.

Nakup kart je že mogoč na spletni strani https://tv.t-2.net/.

Se vidimo v soboto, 5. junija, v našo družbo vas vabimo od 18. do 22. ure!

Vas zanima več iz te teme?
LED televizorji T-2

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem T-2 d.o.o
Za več informacij so vam na voljo pri T-2 d.o.o
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem T-2 d.o.o? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MOJVIDEO d.o.o.

Prežihova ulica 17, 8250 Brežice, Tel: 040 903 424
Mojvideo.com, prvi slovenski video portal Le kdo ne pozna portala Mojvideo.com? Gre za prvi, največji in najbolj obiskan spletni video portal v Sloveniji, ki je prvotno namenjen ... Več

Subsidium, okoljski inženiring in razvoj

Ulica Sallaumines 9, 1420 Trbovlje, Tel: 041 544 468
Vsak izmed nas ima moralno odgovornost varovati okolje in spodbujati trajnostni razvoj družbe za prihodnje generacije. Propadanje okolja dolgoročno ogroža zdravje in varnost ljudi, ... Več
Zlati partner

ANDECO d.o.o.

Industrijska cesta 33, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 22 22
Podjetje ANDECO d.o.o. je nastalo leta 1991. Andeco d.o.o. je zastopnik in distributer več vrst svetovno priznanih znamk. Med njimi izpostavljamo nekaj najpomembnejših: Camelion, ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18