Računalništvo, telefonija
12.11.2020 08:00

Deli z drugimi:

Share

Prstni odtis na en, dva, tri …

.. Vodilni evropski izdelovalec biometričnih čitalnikov ekey je zasnoval čitalnik prstnih odtisov, primeren za kateri koli običajen vhod oziroma vrata s cilindrično ključavnico ..
Prstni odtis na en, dva, tri ...
Prstni odtis na en, dva, tri ...

Čitalnik prstnih odtisov lahko na fasado namestimo brez večjih gradbenih posegov, na gladko površino pa celo samo z lepljenjem, saj za delovanje uporablja lastno napajanje in zato ne potrebuje ožičenja. Čitalnik ekey UNO je zasnovan za delovanje na prostem, deluje s pomočjo radijskega signala, upravlja pa se ga lahko tudi preko pametnega telefona.

Brez žic, brez razbijanja zidov. Tako zelo unikaten je zato, ker je zasnovan kot avtonomna brezžična akumulatorska naprava. S tem patentiranim izdelkom ekey odpravlja glavno pomanjkljivost dosedanjih biometričnih rešitev, ki so običajno zahtevale predpripravljeno napeljavo in so na obstoječih objektih zaradi gradbenih posegov pogosto povzročale dodatne stroške. Montaža čitalnika ekey UNO je izjemno preprosta. Namesti se ga na kakršno koli steno ali fasado ob vhodna vrata. Deluje v povezavi z napravo eqiva, baterijsko napravo za elektromotorno zaklepanje in odklepanje vrat, ki se jo namesti neposredno na cilindrični vložek na notranji strani vrat, in sicer brez vrtanja in ožičenja. Obe komponenti, ekey UNO in eqiva se napajata s pomočjo lastnega napajanja, za medsebojno komunikacijo pa uporabljata radijski signal. Na čitalniku prstnih odtisov je nameščen kompakten akumulator, ki ga je treba polniti približno dvakrat letno, medtem ko naprava eqiva deluje na baterije.

Še več udobja. Z ekey UNO ne vi, ne vaši družinski člani nikoli več ne boste ostali pred zaklenjenimi vrati. ekey UNO omogoča zajem do 200 različnih prstnih odtisov. Z aplikacijo, ki jo namestite na vaš pametni telefon, nadzorujete posamezne dostope in določite časovna okna, znotraj katerih lahko v vaš dom dostopajo izbrani posamezniki (npr. osebje za čiščenje, varuška, inštruktor). Zdaj lahko prenehate skrbeti zaradi pozabljenih ali založenih ključev, saj imate prst vedno s seboj.

Preverite na www.ekey-uno.net in si zagotovite svoj čitalnik prstnih odtisov ekey UNO. Pokličite 01 53 09 495 ali obiščite www.ekeyshop.eu/si (P.R.)


Prijavi napako v članku