Telefoni
01.12.2010 10:56

Deli z drugimi:

Share

“Prototip” Nokije N87 na Ebayu

"Prototip"  Nokije N87 na Ebayu
"Prototip" Nokije N87 na Ebayu

Na straneh spletne dražbe eBay se je pojavil prototip pametnega telefona Nokia, ki uradno ni v prodaji. Sodeč po slikah nima zaslona občutljivega na dotik, ampak ima numerično tipkovnico, katera se odpira navzdol. Verjetno temelji na operacijskem sitemu Symbian S60 3rd edition.

Naprava nosi oznako Nokia N00. Verjetno bi moral biti ta model naslednik predhodnika – Nokije N86, torej N87. Obstaja torej možnost, da bo se ta model vseeno pojavil na trgu v komercialni različici. Prototip ima 12 MP kamero z bliskavico Xenon in optiko Carl Zeiss. Kar se tiče neuradnih informacij iz podjetja Nokia, je to le še ena izmed kopij njihovih modelov.

Ob tem ne pozabimo na informacije, ki so pricurljale na plano v času domnevne izdaje modela Nokia N87, ki bi naj nosila kodno ime Vasco, imela 3,7-palčni AMOLED zaslon, 12 MP kamero, 16 ali 32 GB notranjega pomnilnika, GPS, Wi-Fi in tako naprej. Mogoče pa se je oblikovalski koncept Nokije N87 spremenil v procesu razvoja in je zdaj »zastareli« na voljo na eBayu in mogoče ga ponuja celo sama Nokija? Hm, kdo bi vedel? Kakorkoli, dražbena cena trenutno znaša 605,3 evrov. Pa naj zmaga najboljši!

Vas zanima več iz te teme?
Nokia telefoni

Prijavi napako v članku